Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів п’ятого туру Другої ліги Чемпіонату Сумської області

Одразу кілька лобових зустрічей нам підготував майбутній тур Другої ліги Сумської області з футзалу. До вашої уваги анонс п’ятого ігрового дня.

Bingo-Peroff – Балу 13:00 (26.11)

Єдина зустріч п’ятого туру яку винесено на суботу відбудеться між Bingo-Peroff та ФК Балу. З точки зору досвіду виступів у лізі команда Дмитра Ігумнова має вагому перевагу над дебютантом, але ж якби цю перевагу втілити в ігрову… З цим поки у Peroff не складається, дуже важко команді даються і забиті голи в матчах. А без них, як ми знаємо, перемоги не здобуваються. Чого не скажеш про гравців Балу, здається команда вже повністю призвичаїлася до тутешнього рівня гри суперників і з кожним наступним матчем діють все сміливіше та азартніше в атаці. Цікаво поспостерігати як буде цього разу, адже гостям ще не доводилося грати проти настільки закритих колективів, які віддають перевагу грі другим номером. Що буде вирішальним: досвід чи азарт – скоро дізнаємось. Хочеться вірити, що на нас чекає цікава гра з невеличкою ноткою авантюризму в атаці.

Наш прогноз – 2:2

Батальйон – Антифутбол – 9:00 (27.11)

У неділю відкриватимуть ігровий день команди які ще не знають смаку перемог, а отже повинні підійти до цієї гри з максимальною відповідальністю. Хочеться вірити, що жага взяти гору над суперником допоможе колективам показати свій максимум, а ми з вами зможемо  насолодитися яскравим футзалом.

Наш прогноз – 2:4

Зірка – Валедіанс 10:00 (27.11)

Минулого тижня адвокати буквально вразили спільноту своїми результатами і здобувши дві перемоги вийшли в лідери групи. Символічно що саме Валедіанс втратив цей статус після минулої гри, поступившись у своєму матчі Олександрії. Для Зірки головним завданням буде зуміти підійти до гри з правильним настроєм і без зайвої самовпевненості вийти на майданчик. Колективу під керівництвом Леоніда Сеня потрібно виправлятися після програного туру перед власними вболівальниками і показати більшу гостроту в атаці. Якщо Валедіанс вдасться нав’язати адвокатам свою манеру гри,  то нас очікує бойовий матч.

Наш прогноз – 1:1

Елітбуд – Колос 11:00 (27.11)

Будівельники відчутно забуксували в попередніх турах тому для досвідченого колективу прийнятним результатом буде розглядатися лише перемога. Команда не зможе розраховувати на свого лідера Романа Єременка, який пропускатиме гру через вилучення. Колос потрохи набирає очки і в минулому турі здобули першу перемогу. Підліснівці завжди намагаються показувати атакувальну гру не дивлячись на статус і місце суперника.

Варто очікувати гру без «центру поля», з великою кількістю гольових шансів.

Наш прогноз – 4:3

Оріон – ІМК Слобожанщина 12:00 (27.11)

Не позаздриш календарю ІМК Слобожанщини, другий тур поспіль команду екзаменуватиме ще один із фаворитів на перемогу в групі А. Цього разу це буде колектив з Краснопільщини – Оріон Осоївка.

Важко спрогнозувати в якому ключі пройде гра між цими суперниками, адже агрономів лихорадить і команда чередує хороші бойові матчі із провальними. Чого не скажеш про Осоївців, які посиійно набирають бали та і в цілому демонструють однаково-стабільний рівень гри.

Для Оріону перемога потрібна, щоб не відставати та створювати тиск на лідера групи – Зірку. У Слобожанщини в доробку є дві перемоги і колектив впевнено облаштувався в середині таблиці, тому на нашу думку нічийний результат буде прийнятним для агрономів у грі проти одного з лідерів та явного фаворита зустрічі. Але для цього гостям варто виправити помилки в обороні після минулого матчу.

Наш прогноз – 4:1

Хлібодар – Ярославна 13:00 (27.11)

Одне із головних питань – коли Степанівцям нарешті вдасться здобути першу перемогу?Гра проти лідера групи Ярославни залишає дане питання більш ніж відкритим. Команда з Путивля провела чудову гру в минулому турі і здобула перемогу над Елітбудом. Здається, «Партизани» не мають проблем  в іграх проти аутсайдерів, але хочеться вірити, що чорна полоса для міцного колективу зі Степанівки рано чи пізно мене. Без сумніву, що потенціал здобувати перемоги у команди точно є.

Нас очікує цікава гра, спробуємо напророчити міні-сенсацію в турі.

Наш прогноз – 2:2

ЕФК Олександрія – ТРО Сумщина 14:00 (27.11)

Олександрія переравала двоматчеву серію із поразок перемогою над міцним Валедіанс.

ТРОшники за своєю манерою гри дещо нагадають вищезгаданий колектив Леоніда Сеня, тож Кровенчани явно спробують розвити свій успіх.

Враховуючи дебютний сезон, для багатьох результати військових є несподіванкою. Проте матчі за участю ТРО прохідними для суперників не бувають, команда під керівництвом Андрія Змислі злагоджено будує оборонні редути та і в атаці не виглядає «беззубо». Тож будемо чекати безкомпромісну гру з боку обох колективів.

Наш прогноз – 3:2

Фортуна – Аквітан 15:00 (27.11)

На завершення нас чекає  центральний матч туру між Фортуною та Аквітаном. Команди знаходяться поряд один з одним посідаючи третє та друге місце відповідно. Після перших двох перемог пані фортуна дещо відвернулася від одноіменного клубу нагородивши лише одним балом в наступних матчах. Роменчани в свою чергу набрали непогонаго ходу і показують атакувальний футзал, що приносить результат, радуючи своїх вболівальників.

Віддати перевагу комусь в цьому протистоянні ми не візьмемося, дуже вже рівною по силам здається нам ця парочка. Тому очікуємо, що колективи припасли у своєму арсеналі кілька цікавих заготовок та мають чим здивувати один одного.

Наш прогноз – 4:4

Питання туру:

 1. Хто ж здобуде першу перемогу в очній зустрічі та покине останню сходинку Батальйон чи Антифутбол?

 2. Чи готові ФК Балу до гри першим номером?

 3. Та як відреагує Валедіанс на втрату лідерства у грі проти тих хто замінив їх на чолі групи.

Відповіді на питання покаже нам п’ятий тур Другої ліги Сумської області з футзалу.

Коментарі закриті.