Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів Gold Division чемпіонату Сум, та фіналу Кубка області

Цими вихідними бере початок зимовий чемпіонат АФС. Як повідомлялося раніше, спочатку команди поділені на два дивізіони «Gold Division» и «Silver Division». В результаті розіграшу цих зон і буде визначено подальший склад Супер ліги, Вищої , Першої та Другої ліг відповідно. Таким чином ліги будуть сформовані за спортивним принципом, що дасть змогу насолоджуватись футзалом у виконанні гідних одна одній команд. Слід зауважити, що в цьому році переможець Супер ліги матиме право виступити на щорічному розіграші Всеукраїнського фіналу Аматорської футзальної  ліги України, а призери – на Кубку регіонів АФЛУ.

Відкриватиме перший ігровий день пара Lex VSK-СумБуд – Сумиобленерго.  На відміну від енергетиків, команда Lex VSK-СумБуд приймала участь у розіграші літнього чемпіонату АФС, де виборола срібні медалі. Також прокурори нещодавно закінчили виступ у кубку області АФС поступившись в півфіналі в серії пенальті Агросвіт – Food Centre – СумДУ – 2. Тому з упевненістю можна сказати, що Lex VSK-СумБуд вже «вкотився» в сезон і буде боротися за найвиші місця чемпіонату.

16 листопада, 9:30. Lex VSK-СумБуд – Сумиобленерго.  Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж). 

Прогноз рахунку 4-2.

В наступному матчі виступить ще один півфіналіст кубка області АФС. Compservice зіграє проти Сумихімпром-СДПУ. Комп’ютерники виступаючи в літньому чемпіонаті АФС поступилися в чвертьфіналі іменитому Динамо, і за крок до фіналу склали повноваження діючого володаря кубка області. Прогнозовано цей матч має бути досить видовищним і має мати багато гострих моментів. Педагоги, маючи амбітні плани на сезон, вже розпочали виступ на всеукраїнському рівні. Правда виступ у Кубку України можна назвати не досить вдалим, адже поступившись у обох матчах  Сумихімпром-СДПУ завершив виступ в першому ж раунді розіграшу.

16 листопада, 10:30 Compservice – Сумихімпром-СДПУ. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж). 

Прогноз рахунку 2-3.

Динамо – International. Досить цікава пара. Іменита команда Динамо, яка на літо підсилювалась всім відомим роменським голкіпером Юрієм Козаченко, який, і досить вдало виконував роль бомбардира розраховує на нагороди цьогорічного розіграшу, але чи буде той самий запал, з яким підопічні Коваленка дійшли до півфіналу літнього чемпіонату АФС.  Іноземці, більшість яких перебуває в команді International, маємо надію, що налагодить внутрішню дисципліну та зможе демонструвати футзал найвищого рівня і дасть достойний опір Динамівцям.

16 листопада, 11:30. ДинамоInternational.  Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж). 

Прогноз рахунку 5-1.

Вишенькою на торті першого ігрового дня зимового чемпіонату АФС буде фінал Кубку області АФС між  Агросвіт – Food Centre – СумДУ-2  та Технологією. Відповідно матчі чемпіонату Феміда-Гранум – Технологія та Спартак – Агросвит-Food Centre-СумДУ-2 відбудуться у неділю. Команди до цього матчу підходять у всій обоймі, адже поступатись ніхто не збирається. Доказом цього є з яким характером команди дійшли до головного матчу турніру. Посівши перші місця в своїх групах з однаковим показником в 4 очки команди вийшли в чвертьфінал. Там технологи, в досить інтригуючому матчі обіграли Спартак 6:4. Аграрії, в свою чергу – Peppers 2:1. В півфіналі Агросвіт – Food Centre – СумДУ-2 свою путівку до фіналу у Lex-VSK вибороли за допомогою післяматчевих пенальті 1-1 (пен. 5-6). Технологи свій крок до головного матчу турніру зробили обігравши з рахунком 2:1 Compservice.

Команди до цього матчу підходять у всій обоймі, адже поступатись ніхто не збирається. Доказом цього є з яким характером команди дійшли до головного матчу турніру. Посівши перші місця в своїх групах з однаковим показником в 4 очки команди вийшли в чвертьфінал. Там технологи, в досить інтригуючому матчі обіграли Спартак 6:4. Аграрії, в свою чергу – Peppers 2:1. В півфіналі Агросвіт – Food Centre – СумДУ-2 свою путівку до фіналу у Lex-VSK вибороли за допомогою післяматчевих пенальті 1-1 (пен. 5-6). Технологи свій крок до головного матчу турніру зробили обігравши з рахунком 2:1 Compservice.

 Слід зауважити, що передуватиме фіналу матч 8-го туру о 14:00 FavBet Екстра-ліги між «Food Centre – СумДУ» та хмельницьким «Соколом».  В минулому році ці команди зустрічались в рамках ¼ Кубку України, де сумчани пройшли хмельничан. 1:1 та 5:0 відповідно.

16 листопада, 15:30. Агросвіт – Food Centre – СумДУ-2 – Технологія.  Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж). 

Феміда-Гранум – Технологія грають свій матч у неділю у зв’язку з участю останньої у фіналі чемпіонату області АФС. Оновлений колектив під новою назвою двозначно виступив у розіграші кубку демонструючи досить пристойну гру Феміда-Гранум зіграли у нічию з Спартаком та мінімально поступились Агросвіт – Food Centre – СумДУ-2. В чвертьфіналі Даценко і Ко потрапили під «каток» Lex-VSK  1:5.  Є сподівання, що команда зможе вирівняти результати вже у розіграші чемпіонату. Цьому має завадити суботній фіналіст Кубку – Технологія. Вже в неділю стане відомо, чи зможуть гравці Технрології гідно розпочати чемпіонат після важкого фіналу, ажде  навряд чи його можна буде назвати легким .

17 листопада, 12:30. Феміда-Гранум – Технологія.  Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж). 

Прогноз рахунку 1-3.

По такій причині, що і попередній матч, зустріч між Спартаком та Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 відбудеться у неділю. Палка армія підтримки 100% пожене Спартак  вперед. Поступившись в досить драматичному  кубковому чвертьфіналі Технології спартаківці намагатимуться щосили заробити залікові бали в першому ж турі. Але це буде не зовсім просто. Адже супротивником буде другий фіналіст Кубку АФС Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2.  У останніх досить амбіційні плани на сезон – участь у міських та обласних змаганнях, а також дебют у дугій лізі чемпіонату України.

17 листопада, 14:30. Спартак – Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2.  Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж). 

Прогноз рахунку 2-5.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.