Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів Gold Division чемпіонату м.Суми з футзалу АФС

Другий тур зимового чемпіонату АФС стартує 23 листопада, і на відміну від попереднього туру буде зіграно в один день. Як відомо, у «Gold Division», бере участь 11 команд. У зв’язку з непарною кількістю команду один колектив матиме вихідний. Минулого туру це була команда Peppers. Цього разу будуть відпочивати гравці Технології.

Феміда-Гранум – Сумиобленерго.  23 листопада, 14:30. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж). 

Відкриватимуть другий тур Голд дивізіону команди, які розпочали турнір із поразок. Тому вважаємо цей матч битвою за перші залікові очки. Гравці Феміда-Гранум перш за все прагнутимуть реабілітуватись від нищівної поразки в першому турі від Технології, але енергетики продемонструвавши в першому турі злагодженість командних дій теж будуть чіплятись за перемогу.

Прогноз рахунку 3:3.

Спартак – Сумихімпром-СДПУ.  23 листопада, 15:30. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж). 

Сенсаційна нічия, яку Спартак здобув у грі з одним із фаворитів турніру Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 додасть впевненість гравцям, а також шалена підтримка уболівальників поженуть команду за першою перемогою. Але суперник буде досить не простий – підопічні Гладова-Кравченка продемонструвавши видовищний комбінаційний футзал проти Компсервіса будуть однозначно грати на перемогу.

Прогноз рахунку 3-4.

Lex VSK-СумБуд – Compservice.  23 листопада, 16:30. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж). 

Досить цікава зустріч чекає на уболівальників о 16:30. Підопічні Олексія Тюріна прагнутимуть узяти перші залікові очки турніру. Програвши «педагогам» 2:4 у попередньому турі Compservice все ж продемонстрував видовищний і не поступний футзал. Натомість Lex-VSK буде намагатися продовжувати свою переможну ходу за медалями турніру.

Прогноз рахунку 3:2.

Динамо – Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2.  23 листопада, 17:30. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж). 

Не дивлячись на впевнену перемогу над розбалансованим International динамівцям буде вкрай складно засмутити гравців Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2. Гра на досвіді, ось що може дати шанс на успіх підопічним Коваленко. Але з досвідом виступів на найвищому всеукраїнську рівні у гравців Агросвіту теж все гаразд. В свою чергу підопічні Катериніна-Мисловського мають зробити роботу над помилками стартового туру і здобути свою першу перемогу на турнірі.

Прогноз рахунку 2-5.

International – Peppers.  23 листопада, 18:30. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж). 

Дебютна гра Star Peppers в турнірі відразу мотивує команду на здобуття першої перемоги, адже перший тур команда пропускала. І це може їй бути під силу, адже Intennational, який не славиться високою командною дисципліною може не дати гідний опір «перцям».

Прогноз рахунку 1:4.

Коментарі закриті.