Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів другого туру у групі С

У четвер, 24 червня, на полі №3 футбольного центру «Барса» буде зіграно матчі другого туру першого етапу Літнього чемпіонату АФС у групі С. Нехай вас не дивує той факт, що у той час, коли команди групи D ще не розпочали свою турнірну боротьбу, представники цієї підгрупи зіграють вже вдруге. Враховуючи те, що у групі С має бути зіграно цілих п’ять турів (замість трьох у інших групах), такий календар є цілком виправданим.

24 червня 2021 року /четвер/ ФЦ «Барса»
17:30 «Lex-VSK» — «NK Group»
Першими на поле цього ігрового дня вийдуть гравці «Lex-VSK» і краснопільського «NK Group». Враховуючи учорашню поразку у надважливому поєдинку з «Compservice», краснопільці вже на старті першого етапу чемпіонату опинилися у доволі незручному становищі. Справа у тому, що перший етап є доволі швидкоплинним, а для того, щоб потрапити до Вищої ліги, необхідно посісти у групі одне з двох перших місць. Суто на папері, як ми вже зазначали у своєму попередньому анонсі, саме «NK Group» і «Compservice» виглядають головними конкурентами у боротьбі за другу путівку до «вишки». І ось тепер вийшло так, що номінальні гості опинилися у статусі наздоганяючих. Що стосується першої путівки, то тут, на перший погляд, усе виглядає максимально очевидним. Склад «Lex-VSK» упаковано таким набором виконавців, що навіть за відсутності половини з них команда усе-одно виглядатиме очевидним фаворитом. Поєдинок з «NK Group» у цьому плані не стане виключенням. Так, одні лише імена матчі не виграють, грати можна з будь-яким суперником, але насправді буде дуже важко.

18:30 «Олександрія» — «Лідер»
У другому матчі зустрінуться формальні аутсайдери групи. Тим не менш, списувати цих суперників з рахунків зараз ще надто рано. Переможець цієї пари ще цілком може нав’язати боротьбу фаворитам. Чого нам очікувати від «Олександрії», по правді кажучи, станом на зараз сказати складно. А ось «Лідер» після першого туру залишив доволі непогане враження. Ні, ми не помилилися. Розгромна поразка від «Lex-VSK» зовсім не є показником аж такої слабкості команди. Так, ці суперники знаходяться у трохи різних вагових категоріях, але ж давайте не забувати, що ще взимку «помаранчево-чорні» грали у Другій лізі, тоді як «Lex-VSK» є одним з найдосвідченіших колективів нашого чемпіонату. Саме за малюнком гри теперішні номінальні гості зовсім не виглядали безнадійними. Враховуючи це, припускаємо, що саме вони мають більше шансів на перемогу.

Коментарі закриті.