Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів четвертого туру Першої ліги Чемпіонату області

Ось і не за горами 4-й за ліком тур Першої ліги Чемпіонату Сумської області сезону 2022-2023. Традиційно ігри проходитимуть у спорткомплексі педуніверситету. Розклад складено таким чином, що між іграми Першої ліги буде зіграно 2 матчі з Другої ліги. Маємо надію, що для більшості матчів буде проведена он-лайн трансляція. Інші поєдинки глядачі мають змогу побачити у записі.     

09:00. Спартак – СумДУ. Відкриватимуть ігровий день суботи команди Спартак та СумДУ. Наразікоманди сусіди по турнірній таблиці. Спартак посідає 6-ту сходинку з 4-ма очками в активі, політехніки мають на 2 очки більше, і відповідно п’яті. Минулого року команди вже мали честь протистояти одна одній в рамках Першої ліги Зимового чемпіонату АФС. Тоді, не дивлячись що команда державного університету була аутсайдером дивізіону, вона двічі переграла Спартак 7:2 та 3:1.

Прогноз: 3:3.

11:00. ЗіКоНі – Натон. Наступна зустріч команд з нижньої частини турнірної таблиці. ЗіКоНі – команда що йде на передостанній сходинці заліку має всі шанси покращити своє турнірне становище та завоювати першу перемогу в першості. Між собою у обох колективів це дебютна зустріч. Минулого туру у грі не брали участь ключові гравці команди ЗіКоНі, якщо на цей раз вони зможуть взяти участь, то завдання цілком до снаги. Хоча Для Натону ця зустріч дає непогані шанси на 3 залікові бали.

Прогноз 4:3

12:00. Likarske – ДФК «Динамо» (Білопілля). В зустрічі між цими командами спрогнозувати фаворита не важко. Але питання, на скільки збудеться на прогноз – відкрите. Бо команда з Лікарського має амбіції, та чудовий набір виконавців, аби як мінімум поборотись за медалі, а то і зазіхнути на чемпіонство. Переможна гра минулого туру проти Спартака тому підтвердження. Натомість ДФК «Динамо» ледь не створило сенсацію обігравши Гранум. І сказати, що для гравців з Лікарського це буде легка прогулянка, я не візьмуся.

  Прогноз 5:3.

13:00. Forza – BroCar. Гра між командами розташованими на протилежних полюсах турнірної таблиці. Наразі Форза залишається останньою командою, що не набрала жодного залікового балу. Минулого туру команда не змогла нічого протиставити колективу СумДУ, на цей раз суперник ще складніше. Але Олександр Бабич та вболівальники вірять в успіх своєї команди. Брокар, в разі вірогідного успіху, і перемоги Динамо може очолити загальний залік команд Першої ліги.

Прогноз 1:4.

15:00. Динамо – Гранум. Після паузи на гру другої ліги залишилось зіграти останню зустріч туру. Саме гра між Динамо та Ганумом отримує статус центральної у турі. Наразі Гранум одноосібно очолює турнірну таблицю, на відстані 3х очок розташувалось Динамо. Між ними знаходиться команда Брокар. У випадку тріумфу підопічних Олександра Коваленка і осічки останніх, то на горі сітки буде двовладдя. При цьому команди вже зустрічались цьогоріч на досить високому рівні. Мова іде про півфінал ЛЄ Ліги Нескорених. З мінімальною різницею перемогу святкували гравці Динамо 2:1.

Прогноз 4:5.

Коментарі закриті.