Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів четвертого туру Другої ліги Чемпіонату Сумської області

На два ігрові дні – суботу та неділю буде розподілено четвертий тур Другої ліги Сумської області з футзалу. До вашої уваги анонс майбутніх зустрічей.

Зірка – Батальон 10:00 (19.11)

В суботу відбудеться матч другого туру, який був перенесений через службові обов’язки гравців команди Батальону.

Адвокати минулого тижня здобули першу перемогу, і матч проти військових буде чудовою нагодою додати до свого доробку ще три пункти. Батальону поки не вдається взяти очки, але головним завданням колективу вбачається перш за все психологічний відпочинок  і футзал саме той спосіб, щоб бодай на мить відволіктися від військової служби. А головну перемогу, за яку ми всі будемо їм вдячні, вони обов’язково здобудуть! Армійці, в грі з Валедіанс показали хороший бойовий матч і могли розраховувати на більш вдалий результат.  Зірка ж поки намацує свою гру в атаці, тому відслідковується у діях біля воріт суперника певна невпевненість. Розраховуємо на конкурентну зустріч з інтригою до фінальної сирени.

Наш прогноз – 3:1

Аквітан – Хлібодар 14:00 (19.11)

Ще одна винесена на суботу гра відбудеться між командами з різних полюсів турнірної таблиці. Один із лідерів групи Б буде приймати Хлібодар зі Степанівки, які поки не вражають результатами та посідають останню сходинку. Попередній тур чітко показав, що в другій лізі статус фаворита нічого не дає і кожен здатен обіграти суперника не зважаючи на його місце.

В даному протистоянні роменчанам доведеться проявити максимум реалізації, щоб забити на гол більше. Адже без забитих голів степанівці майданчик не покидають. Для номінальних гостей ще не все втрачено і перемога може дати потрібний імпульс для подальших успіхів. Аквітан, на даний момент, чередує вдалі матчі з невдалими, тож побачимо як буде цього разу.

Наш прогноз – 3:5

ФК Балу – Фортуна 9:00 (20.11)

Перший поєдинок недільного «match day» відкриють гравці Балу та Фортуни. В минулому турі для команд відбулися прямо протилежні події – перша перемога та перша втрата очок відповідно.

Усі ми знаємо вислів: «Апетит приходить під час споживання їжі», тому номінальним гостям варто бути максимально сконцентрованими, щоб не стати другою жертвою для господарів майданчику. Не дивлячись на ранній початок гри, очікуємо побачити атакувальний футзал з перших хвилин без розкачки. У колективі Фортуна роль лідера на себе взяв Грома Віктор забиваючи важливі голи два тури підряд. Якщо йому не приділити увагу, то у футзалістів Балу можуть виникнути проблеми, а гості будуть здатні розраховувати на максимум.

Наш прогноз – 3:5

Валедіанс – ЕФК Олександрія 10:00 (20.11)

Далі нас чекає гра між міцним колективом Леоніда Сеня та футзалістами Олександрії.

Сформований склад Валедіанса за рахунок зігранності дає результат та нав’язує свою контратакувальну гру у кожному матчі. Кровенчани після переможного першого туру мають серію з двох поразок, тому щоб перервати невдалі результати потрібно буде підійти до гри в максимально бойовому складі та бути уважнішими у захисті власних воріт. На нашу думку, обидва колективи очікує важка гра з невеликою кількістю гольових нагод. Буде цікаво подивитися, для кого пані фортуна приберегла більше удачі в атаці.

Наш прогноз – 1:2

Колос – Bingo-Peroff  11:00 (20.11)

Чого очікувати від цієї пари важко передбачити. Підліснівці у своїх матчах максимально розраховують на атаку, без особливої оглядки на власні ворота. Чого не скажеш про гру Peroff у перших турах. Команда грає у закритий футзал зводячи гольові моменти біля володінь Олександра Анісова  до мінімуму, про що свідчать їх статистичні дані: другий захист у групі (7 пропущених м’ячів). Для обох колективів це хороший шанс отримати довгоочікувану перемогу. Який стиль візьме перевагу в цій зустрічі будемо дивитися разом.

Наш прогноз – 3:3

Антифутбол – Оріон 12:00 (20.11)

До стартового свистка цього поєдинку у беззаперечному статусі фаворита підходять хлопці з Краснопільського краю, проте ми з вами чудово знаємо, що буває якщо підійти до гри з певною недооцінкою.

Вже багато сказано про гравців Антифутболу як про молодий колектив, який набиває собі перші гулі і все у них ще попереду, проте прагматична сторона футзалу говорить, що за хорошу гру очок не дають, а тим паче з таким суперником. Для здобуття результату господарям майданчику доведеться викластись на повну і не втрачати концентрації з першої до останньої хвилини. Осоївці ж не мають права на помилку, адже щільність у верхній частині таблиці дуже висока і буде прикро наприкінці не дорахуватися одного-двох балів.

Наш прогноз – 2:4

Ярославна – Елітбуд 13:00 (20.11)

Далі на нас чекає центральний матч ігрового дня. Зустріч між Ярославною та Елітбудом не можна обійти стороною, адже обидва фаворити групи синхронно втратили очки у минулому турі. Від того їх очна дуель обіцяє бути ще цікавішою. І якщо «Партизани» можуть нарікати на невдачу, так як команда мала чудову нагоду забрати максимум, забий Ігор Рєзнік з шестиметрової позначки, то «Будівельникам» у свою чергу варто винити лише себе за невдалу гру проти Аквітану. Команди не мають проблем із побудовою гри в атаці, стабільно забиваючи не менше трьох голів за гру. І якщо не буде проблем з реалізацією то ми станемо свідками видовищного футзалу. На нашу думку Елітбуд після поразки буде більш заряджений тому невеличку перевагу віддаємо цьому колективу.

Наш прогноз -3:4

ІМК Слобожанщина – Зірка 16:00 (20.11)

Дану зустріч можна сміливо назвати: «за шість очок».  Останні два тижні гра «Агрономів» приємно дивувала. Спочатку переможна гольова феєрія в матчі з Олександрією, потім прояв характеру та камбек в матчі проти Антифутболу. Тепер на команду чекає ще один цікавий іспит у протистоянні з Зіркою, яка проведе другий матч за вихідні. «Адвокати» в свою чергу цього тижня мають прекрасну нагоду відчутно піднятися вгору і все залежить лише від них самих.

 З точки зору стратегії , перемога кожному колективу дасть змогу мати запас балів у разі осічки у наступних матчах і не випадати з боротьби за першу четвірку. Тому слід підійти до зустрічі з максимальною відповідальністю. Ну а хто буде більш готовий та переможе покаже гра.

Наш прогноз: 1:2   

ТРО Сумщини – Батальон 17:00 (20.11)

Своєрідне «Військове дербі» буде закривати ігровий день. ТРОшники наразі мають кращі результати, але на те воно і дербі, щоб могло трапитися все що завгодно. На нашу думку, не варто чекати надто відкритого футзалу, адже на перший план вийде обережність і прагматичність у діях. Що точно приємно, так це те, що навіть у такий складний для країни час, наші хлопці військові знаходять у собі сили, щоб займатися улюбленою справою. Прогнозуємо безкомпромісну боротьбу та нічийний результат.

Наш прогноз – 2:2

 Питання туру:

  • Чи готові гравці Валедіансу тримати статус лідера?
  • Чи була поразку Елітбуду випадковістю?
  • Та чи прокинеться Хлібодар?

Відповіді на всі ці питання ми дізнаємося після 4 туру Другої ліги Сумської області з футзалу.

Коментарі закриті.