Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів другого туру Суперліги АФС

У неділю, 7 березня, у Суперлізі АФС буде зіграно ще два матчі другого туру. Нагадаємо, що «Рятувальник» і «Агросвіт» свій очний поєдинок вже провели у четвер. «Явір» спробує розвинути свій дещо неочікуваний успіх, ну а «Lex VSK-СумБуд» і «CompService» будуть намагатися набрати перші очки. Матчі пройдуть у Палаці студентського спорту СумДУ.

07 березня 2021 року /неділя/ Палац студентського спорту СумДУ
14:00 «Явір» — «Спартак» (Валіївка)
Як ми вже зазначили у вступі, краснопільський «Явір» спробує розвинути свій успіх, і якщо не перемогти, то хоча б просто набрати очки у другому турі Суперліги поспіль. Після перемоги Стрибака та компанії над командою «Lex VSK-СумБуд» ставлення до них просто не могло не змінитися на більш серйозне. Як з боку суперників, так і з боку звичайних вболівальників. Хто б що не казав, а у такому швидкоплинному турнірі кожна перемога, кожне набране очко, має надзвичайно важливе значення. Тут вже не можна говорити, що хтось когось недооцінив, а хтось погано налаштувався на гру. Навіть незначна помилка може стати вирішальною. Ці слова цілком стосуються і валіївського «Спартака», якому вже зараз відступати особливо нікуди. Якщо поразку від «Рятувальника» ще якось можна було списати на силу суперника, то з «Явором» треба обов’язково грати на перемогу. Ця гра якнайкраще продемонструє, наскільки валіївці готові боротися за медалі вже у цьому сезоні. У випадку перемоги цієї неділі, ще цілком можна буде поборотися навіть за «срібло». Та наразі це просто теоретичні припущення.

16:00 «Lex VSK-СумБуд» – «CompService»
Ну а у другому матчі зустрінуться команди, які прагнутимуть реабілітуватися за поразки тижневої давнини. Обидва колективи у першому турі отримали серйозні удари по власних амбіціях. У випадку з «комп’ютерниками» мова йде про підсумковий рахунок, ну а «будівельники» неприємно здивували конкретно фактом поразки від «Явора». Зрозуміло, що зараз Олексій Тюрін та Валерій Шепель будуть ставити на чаші умовних терезів якщо не усе, то дуже багато. Для продовження реальної боротьби за медалі, від якої «CompService», в принципі, ще теж не відмовлявся, обом сторонам потрібна перемога. Нічия, мабуть, не влаштує нікого, окрім конкурентів цих колективів. Але ризикнемо припустити, що у психологічному плані все ж буде важче гравцям «Lex VSK-СумБуд», від яких усі за замовчуванням очікують більшого. А тут ще й вилучений у першому турі Віталій Ханюков не зможе допомогти. Ну а у «комп’ютерників» план на гру буде цілком традиційним і прогнозованим. За будь яких обставин вони будуть грати другим номером, намагаючись вичекати вдалий момент для якісної атаки. У першій зустрічі в рамках першого етапу нинішнього чемпіонату така тактика спрацювала, і теперішні номінальні гості зуміли відібрати очки у свого суперника – 1:1, а ось у другому колі «Lex VSK-СумБуд» зіграв вже більш переконливо та здобув перемогу з рахунком 5:2.

Коментарі закриті.