Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів 12-го туру Суперліги чемпіонату Сум

Нарешті розпочинається другий етап для клубів, які виступали у Gold division. Як ми зазначали раніше, після першого кола команди утворили дві ліги: 6 кращих колективів потрапили у Суперлігу, де буду боротися за право представляти Сумщину на Всеукраїнському фіналі АФЛУ, а також команди, що посіли 7-11 місця розіграють комплекти нагород у Вищій лізі. Склад команд Суперліги:

Технологія;

Lex VSK СумБуд;

Сумихімпром-СДПУ;

Star Peppers;

Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2;

Compservice.

Відповідно склад Вищої ліги виглядає наступним чином:

Спартак;

Сумиобленерго;

Динамо;

Феміда-Гранум;

International.

До вашої уваги анонс Суперліги. Першою грою буде винесена зустріч на четвер на прохання Сумихімпрому у зв’язку із запланованим на вихідні туром Другої ліги Чемпіонату України. Не пройшло і тижня як «педагоги» та «технологи» вже зустрічались. Було це на етапі ¼ фіналу Кубка міста АФС. Основний час сильнішого не виявив 1:1, а у серії післяматчевих пенальті успішнішими були підопічні Гладова-Кравченко. А ось у першому колі завдяки єдиному голу Станіслава Смоляка мінімальну перемогу святкувала саме Технологія. Подивимось, які висновки зробили підопічні Жогло і вдасться продовжити виграшну серію найвищого дивізіону чемпіонату міста АФС.  

20 лютого, 18:00. Технологія – Сумихімпром-СДПУ. Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренка (вул. Роменська, 87).

Арбітри: Пєсоцький Я., Паращенко О. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку: 3:2.

В суботу, одразу після ігор Першої ліги відбудуться ще дві зустрічі Суперліги. У першій мірятимуться силами Compservice та Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2. Обидві команди зголосилися на участь у Кубку міста АФС, але обидві зупинилися на попередньому етапі розіграшу. Кривдниками перших був Lex , а Агросвіт був зупинений Сумихімпромом. У першому колі сильнішими були підопічні Катериніна 4:2. 

22 лютого, 14:00. CompserviceАгросвіт-Food Centre-СумДУ-2. Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренка (вул. Роменська, 87).

Арбітри: Пєсоцький Я., Стрілецький С. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку: 2:4.

Друга зустріч суботи в Суперлізі – гра між 2 та 4 місцем Gold Division. «Темна конячка» цьогорічного розіграшу – Пепперс не проти приміряти нагороди чемпіонату, тому Лексу буде недуже просто, тим паче підопічні Шепіля останнім часом демонструють не досить переконливий футзал. При цьому підопічні Карацюби «ростуть» з кожною грою, підтвердженням цього є нульова нічия в основний час у кубковому протистоянні з роменським Рятувальником, і лише у серії пенальті підопічні Салівона вибороли путівку у півфінал. Нагадаємо, у першому колі сильнішими були «прокурори» 3:2.

22 лютого, 15:00. Lex VSK СумБуд – Star Peppers. Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренка (вул. Роменська, 87).

Арбітри: Стрілецький С., Пєсоцький Я. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку 4:1.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.