Асоціація футзалу Сумщини

Анонс другого туру Вищої ліги Чемпіонату Сумської області з футзалу!

В неділю, 27 листопада, в Легкоатлетичному манежі СумДУ відбудеться другий тур Вищої ліги, який обіцяє подарувати нам п’ять цікавих протистоянь.

11:45«Україна» (Токарі) – «Сумиобленерго»

Як і минулого тижня відкривати програму ігор Вищої ліги буде команда «Сумиобленерго». Цього разу в них у суперниках «Україна» Токарі, яка в першому турі поступилася студентам педуніверситету, і перебуває не в найкращому емоційному стані, тож команда з Токарів захоче реабілітуватися перед своїми вболівальниками, а чи вдасться це їм проти міцного колективу Євгена Хабовця дізнаємося зовсім скоро.

12:45 «Технологія-Агросвіт» – «Сумихімпром-СДПУ»

Напевно центральне протистояння другого туру очікує нас о 12:45, адже зустрінуться одна з найбільш титулованих команд Сумського футзалу «Технологія-Агросвіт» і «Сумихімпром-СДПУ» – який в першому турі чемпіонату показав найвищий рівень фізичної підготовки і не даремно очолив турнірну таблицю. В грі з командою «Третій тайм» було видно, що підопічні Максима Мисловського перебувають далеко не в найкращих ігрових кондиціях, щоб це виправити у них був тиждень, чи вдалося це їм – покаже гра з «педуніверситетом».

13:45 «Сумигаз»  – «Явір» Краснопілля

Продовжить цикл недільних матчів Вищої ліги  «Сумигаз» та «Явір» Краснопілля. Перші вже встигли стартувати в Вищій лізі, подарувавши вболівальникам незабутні емоції, адже погодьтесь не часто команда здобуває очки програючи 4:0 за десять хвилин до кінця гри. А ось, що очікувати від «краснопільчан», поки що незрозуміло. В порівнянні з минулим чемпіонатом команда зазнала кадрових змін, тож чи встигли вони зігратися, чи їм потрібно буде декілька турів, дізнаємось цієї неділі.

14:45«Третій тайм» – Громада «Попівська сільська рада»

Після перенесеної гри в першому турі, до бою вступає і команда з Попівки. Важко сказати якого результату від неї очікувати, та з впевненістю можна сказати, що це сто відсотків буде футзальний  колектив, з непоганим арсеналом комбінацій і надійністю в обороні. В суперниках у них буде команда «Третій тайм» (колишня назва «Сервіс Люкс»), яка минулими вихідними зіграла в нічию з «технологами». Останні ігри між цими командами закінчувалися перемогами «Попівської сільської ради», тож підопічним Віталія Паська потрібно показати свій максимум, щоб перервати невтішну для себе статистику.

16:45 «CompService» – «LexVSK»

Завершуватиме другий тур Вищої ліги протистояння «CompService» – «Lex-VSK». Ще буквально минулого сезону ми б виділили тут явного фаворита, але не цього разу. Як ми побачили в першому турі, та і за словами лідера «Lex-VSK» – Віталія Ханюкова, зараз в команді відбувається перебудова, чим вже скористалися «енергетики» тижнем раніше. Це саме спробує зробити і «КомпСервіс», якщо ж звісно хлопці оговталися після втрати перемоги в минулому турі.

Коментарі закриті.