Асоціація футзалу Сумщини

Анонс 9 та 10 турів розіграшу Зимового чемпіонату АФС

Анонс 9 та 10 турів розіграшу Зимового чемпіонату АФС.

Не тільки англійська Прем’єр-ліга славиться наявністю Boxing Day, а й наш чемпіонат. У зв’язку з плановими заходами у манежі найближчим часом, було вирішено провести 2 календарні тури у суботу та неділю. Згідно розкладу відпочивають 8го туру гравці Сумихімпром – СДПУ, а 9-го туру Lex-VSK – СумБуд. Розпочинаємо з анонсів 9-го туру.

Однозначно, зустріч між Агросвітом-Food Centre -СумДУ-2 та Технологією буде центральною грою будь-якого чемпіонату. Нещодавно суперники вже зустрічались між собою, але та зустріч була в рамках Другої ліги Чемпіонату України. Тоді сильнішими буди гравці Агросвіту 1:0. Наразі команди знаходяться у верхній частині турнірної таблиці, що дає змогу вважати, що результат важно вгадати навіть знаним експертам.

11 січня, 14:00. Агросвіт-Food Centre -СумДУ-2 – Технологія. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Стрілецький С., Стрілецька М. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку: 4:5.

Наступна зустріч не має такого ажіотажу, як попередня, адже у Динамо не все так гладко складається, як, наприклад, під час Літнього чемпіонату АФС. Тоді, до речі, теж буда зустріч між динамівцями та «комп’ютерниками» у рамках ¼ фіналу. Влітку сильнішими були Динамівці (5:3), але вони тоді мали більш бойовий склад ніж зараз. До того ж «віковим» динамівцям буде даватись взнаки втома після п’ятничної гри з «прокурорами». Напроти, підопічні Тюріна нащупали свою гру, і безжально розправляються з слабшими командами, та не дають спокійно спати фаворитам. 

11 січня, 15:00. Compservice – Динамо. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Стрілецький С., Ігумнов О. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку: 3:1.

Як і представник попередньої зустрічі в парі Lex VSK-СумБуд – Феміда Гранум є команда, яка грає другий день поспіль. В нашому випадку це Lex. Досить цікава зустріч, хоча, я думаю, тут фаворит давно відомий, але не все так однозначно. Даценко і Ко завзято налаштовуються на цю зустріч, і не проти поскубти одного із фаворитів нашого розіграшу.

11 січня, 16:00. Lex VSK-СумБуд – Феміда Гранум. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Ігумнов О., Стрілецька М. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку 3:2.

Наступним матчем суботнього ігрового дня буде зустріч між Сумиобленерго – International. Маємо надію, що команда іноземних студентів назбирає хоча б мінімальний стартовий склад і вийде на гру. Якщо гра відбудеться, то має бути досить видовищною. «Енергетики» підсилившись, потроху втягуються і розпочинають гонку за путівками до суперліги.  Минулого року команди зустрічались у Вищий лізі. Тоді двічі перемогу святкували підопічні Хабовця – 5:0 і 8:0.

11 січня, 17:00. Сумиобленерго – International. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Паращенко О., Коваль О. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку: 5:1.

Завершальною грою туру буде цікавий поєдинок за участі Star Peppers та  Спартака. Знову трибуни поженуть спартаківців вперед і це насправді є непоганою мотивацією відібрати очки у «перців», які зарекомендували себе як команда досить високого рівня. А відбирати очки у фаворитів Спартак справді вміє. Це показали ігри з Техлологією, Агросвітом та Хімпромом.

11 січня, 18:00. Star Peppers – Спартак. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Паращенко О., Коваль О. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку: 4:3.

Також до Вашої уваги анонс ігор 10 туру.

І знову ігровий день відкриває центральний поєдинок туру за участю Технології. Цього разу Петраков та Ко зіграють з Сумихімпромом – СДПУ. На відміну від технологів, педагоги мають набагато зручніший графік, і відпочиватимуть минулого туру, тобто за день до гри. Історія протистоянь команд чимала, і останніми зустрічами були ігри минулого зимового чемпіонату. У першій грі було зафіксовано нічию 2:2, а вже в другому колі Технологи забили на гол більше та перемогли – 3:2.

12 січня, 11:00. Сумихімпром-СДПУ – Технологія. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Савєльєв А., Мисловська М. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку: 3:3.

За день до цієї гри команди матимуть не прості зустрічі. Гранум протистоятиме «прокурорам», а «перці» мірятимуться силами зі Спартаком. Для самих команд це протистояння буде першим, і багато чого залежить, скільки сил колективи віддадуть за день до цього двобою.

12 січня, 12:00. Феміда Гранум – Star Peppers. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Мисловська М., Савєльєв А. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку 4:1.

Сумиобленерго – Агросвіт-Food Centre -СумДУ-2. Після важкої, а вона буде важкою, гри з Технологією Агросвіт має всі шанси здобути 3 очки у грі з енергетиками. Виною цьому є ще не досить впевнена гра підопічних Хабовця. Хоча Обленерго може вдало скористатись виснаженням підопічних Катериніна, адже протистояти енергетикам у попередньому турі буде команда іноземних студентів.

12 січня, 13:00. Сумиобленерго – Агросвіт-Food Centre -СумДУ-2 Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Ігумнов О., Шабан О. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку: 3:2.

Останньою грою другого ігрового дня буде протистояння Compservice – International. Як і в усіх інших іграх – все залежить від гравців-іноземців. Якщо зберуться на гру та налаштуються – то можуть дати бій кому завгодно, а поки… Для «комп’ютерників» ця гра має стати легкою прогулянкою, як в принципі і попередній тур. Але все в руках, а ні, НОГАХ самих футболістів.

12 січня, 14:00. Compservice – International. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Шабан О., Ігумнов О. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку: 4:2.

Класичне радянське дербі у виконанні колективів фізкультури Динамо та Спартака завжди привертало увагу мільйонів уболівальників. В нашому чемпіонаті зустріч цих колективів передумовлено передусім галасливими трибунами фанатів Спартака. Щодо змісту гри, то у Динамівців ще є порох у порохівницях, але він ще вогкий, і ми все ж чекаємо, коли він просохне. Спартак натомість, при оптимальному складі, може без особливих зусиль оформити 3 залікові очки у свій актив.

Спартак – Динамо. Дата, час та місце проведення буде повідомлено трохи пізніше.

Прогноз рахунку: 4:3.

Коментарі закриті.