Асоціація футзалу Сумщини

Анонс 8-го туру Gold Division чемпіоната Сум

Відпочивши від новорічної олів’єшки та ігристого учасники чемпіонатів під егідою Асоціації футзалу Сумщини знову виходять на шлях спортивних баталій. До вашої уваги анонс 8-го туру Зимового чемпіонату АФС у Gold Division.  Він пройде в суботу 4 січня. Звертаємо Вашу увагу, що ігри розпочинаються о 14:00! Матчі традиційно пройдуть на паркеті Палацу студентського спорту – легкоатлетичному манежі. Цього тижня відпочиватимуть гравці Агросвіт-Food Centre -СумДУ-2.

Першою грою у новому році буде зустріч між командами Технологія та  International. Оговтавшись від серії невдач як на місцевому так і на всеукраїнському рівнях Технологія в минулому турі набрала 3 залікових очки і, швидше за все, отримає перемогу в цій зустрічі. Адже команда іноземних студентів виглядає явним аутсайдером цьогорічної гонки за чемпіонство, не набравши ще жодного залікового балу.  

4 січня, 14:00. Технологія – International. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Мисловська М ., Стрілецький С.

Прогноз рахунку: 7:1.

Спартаківці, які у минулому турі здобули першу перемогу в чемпіонаті, до цього мавши в пасиві поразки, і 3 нічиї (до слова, розписували мирову виключно з фаворитами першості), налаштовуються продовжити свою переможну ходьбу і в цьому турі. На заваді може стати міцний середняк – Compservice. На відміну від Спартака, в останньому турі підопічні Тюріна зазнали мінімальної поразки від «перців». Чи вдасться «комп’ютерникам»  обіграти Спартак ми дізнаємось цієї суботи.

4 січня, 15:00. CompserviceСпартак. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Стрілецький С., Мисловська М.

Прогноз рахунку: 3:3.

Досить цікава за змістом зустріч. Адже Хімпром, який йде другим у турнірці, відзначає свої перемоги невеликою кількістю забитих м’ячів. Винятком є лише аутсайдери – Динамо та International. Минулого ж туру підопічні Гладова-Кравченко розписали мирову з «прокурорами».  Підопічні ж Бугайова потрапили під «каток» Агросвіту. Чи вдасться Грануму розпочати новий рік з перемоги залишається для всіх загадкою аж до фінальної сирени.

4 січня, 16:00. Сумихімпром-СДПУ – Феміда-Гранум. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Фісенко А., Ігумнов О.

Прогноз рахунку 4:1.

Битва за 6 очок. Команди, які знаходяться на дні турнірної таблиці, після яких безпорадно бовтається International, прагнуть якнайшвидше вибратись із цього скрутного положення. Минулого року команди вже зустрічались. Тільки тоді, це було  в рамках Вищої ліги АФС. Тоді перемогу двічі святкували динамівці. 1:0 та 3:1 відповідно. Цього ж року в командах пройшли незначні кадрові зміни, і ми маємо змогу побачити, як цьогоріч команди підійдуть до двобою.

4 січня, 17:00. Сумиобленерго – Динамо. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Ігумнов О., Савєльєв А.

Прогноз рахунку: 3:2.

Центральна гра туру, і знову за участі Lex VSK-СумБуд. Цього разу підопічним Шепіля будуть протистояти Star Peppers. Безумовно, ця команда, яка складається з футболістів високого рівня була темною конячкою, турнірів АФС, і тепер з упевненістю можна сказати, що «перці» є міцним горішком, які не по зубах навіть деяким фаворитам турніру. Чи вдасться «прокурорам» отримати перемогу, ми дізнаємось в останній зустрічі 8-го туру.

4 січня, 18:00. Lex VSK-СумБудStar Peppers. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Савєльєв А., Фісенко А.

Прогноз рахунку: 4:3.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.