Асоціація футзалу Сумщини

Анонс 7-го туру Gold Division чемпіоната Сум

За кілька днів до нового року запланований до проведення 7-й тур Зимового чемпіонату АФС у Gold Division. А саме 28 грудня. Усі зустрічі традиційно пройдуть на паркеті Палацу студентського спорту – легкоатлетичному манежі. Цього тижня відпочиватимуть гравці International.

Відкриватимуть програму 7-го туру команди Сумиобленерго та Спартака. Останнім часом команди не мали можливості зустрічатись на паркеті, адже в літньому розіграші команди участі не брали, а в минулорічному зимовому чемпіонаті виступали у різних дивізіонах. Маємо надію, що енергетики зробили роботу над помилками, після ганебної поразки минулого туру. Натомість Спартак, який вирвав нічию на останніх хвилинах з одним із фаворитів розіграшу прагне здобути першу перемогу в чемпіонаті.

28 грудня, 14:00. Сумиобленерго – Спартак. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Ігумнов О., Мисловська М., Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку: 2:4.

Матч, кінцевий результат якого важко прорахувати  навіть самим пристрасним знавцям сумського футзалу. Адже обидві команди можна зарахувати міцних горішків нашого чемпіонату. Між собою команди зустрічались на груповій стадії Чемпіонату області. Тоді сильнішого не вдалось виявити – команди розписали мирову 2:2. Цікавим фактом є те, що жодного разу «перцям» не вдавалось перемогти комп’ютерників, коли за останніх грав капітан Олексій Тюрін.

28 грудня, 15:00.Star Peppers – Compservice. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Ігумнов О., Мисловська М., Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку: 3:3.

Вже дві гри поспіль Технологія не може отримати перемогу в Чемпіонаті України та Gold Division, і на цю гру Петраков і Ко налаштовуються перервати цю невдалу серію. І це їм по силам, бо Динамо, хоч потроху і знаходить свою гру, але все ж ще далеко до ідеального стану.  Хоча під час розіграшу літнього чемпіонату двічі перемогу святкували саме динамівці з Юрієм Козаченком у складі. 5:3 та 5:2 відповідно.

28 грудня, 16:00. Динамо – Технологія. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Коваль О., Стрілецька М. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку 1:5.

До уваги глядачів наступна зустріч. Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 отямився після сенсаційної поразки від «перців» обігравши у зимовому чемпіонаті Лекс, та мінімально здолавши Технологію в Чемпіонаті України прагне продовжити переможну ходу і завершити на мажорній ноті цей рік. Швидше за все, не допоможе Агросвіту в цій грі Дмитро Ігумнов, який нещодавно зазнав травми. На противагу цьому у стрій команди повертається Олександр Нагернюк, який відбував триматчеву дискваліфікацію після епізоду у грі з International. Натомість Феміда-Гранум, який лихоманило старт чемпіонату починає набирати залікові очки і готовий дати бій одному з фаворитів розіграшу. До речі минулого туру підопічні Віталія Бугайова в зустрічі з не простим початком взяли гору над командою іноземних студентів СумДУ.

28 грудня, 17:00. Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 – Феміда Гранум. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Стрілецький С., Коваль О., Хронометрист: Новіков М. Прогноз рахунку: 4:1.

Остання зустріч цього календарного року відбудеться між двома фаворитами турніру. Як і  на тому тижні, гра за участю Lex VSK-СумБуд буде центральною у цьому турі. Минулого разу підопічним Шепеля протистояв Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2, який здобув 3 очки в тій грі. Тепер же «прокурори» мірятимуться силами ще з одним фаворитом – Сумихімпром-СДПУ. «Педагоги» ж на гру підходять у піднесеному настрої, адже перемога команди СДПУ у сумському дербі на всеукраїнському рівні серед команд ВНЗ та непрості 3 очки у грі з перцями дають авансом великі шанси знов засмутити Leх.

28 грудня, 18:00. Сумихімпром-СДПУ – Lex VSK-СумБуд. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Стрілецька М., Стрілецький С.  Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку: 2:1.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.