Асоціація футзалу Сумщини

Анонс 5-го тура Першої ліги АФС

Найближчими вихідними у всіх лігах Зимового чемпіонату АФС відбудеться п’ятий тур. Перша ліга не є виключенням. Хоча ігри другого по статусу дивізіону АФС будуть розведені протягом суботи. Зумовлено це грою команди Рятувальник у Першій лізі Чемпіонату України на майданчику спорткомплексу СДПУ.

12:00. Спартак – Суми-Псел. Відкриватимуть тур команди які не набрали ще жодного залікового пункту. Ця зустріч має стати рушійною хоча б для однієї з команд для виходу із нижньої частини турнірної таблиці. Команда Суми-Псел має невелику перевагу по виконавцям, але і до молоді Спартака має приєднатися досвідчений Андрій Нелін. У якого колективу це вдасться зробити ми побачимо вже цієї суботи.

Арбітри: Тюрін О., Кисельов М. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз: 2:4

13:00. СумДУ – Динамо.  Протистояння тренера проти своєї команди. Саме так можна охарактеризувати цю зустріч. Мова йде про Олександра Шумило, який є одним із лідерів Динамо, а також є тренером команди із класичного Вишу. Динамо минулого туру зазнало доволі сенсаційної поразки, і тому на цю гру буде максимальний настрой. А ось СумДУ намагатимуться відібрати очки у явного фаворита.

Арбітри: Тюрін О., Новіков М. Хронометрист: Кисельов М.

Прогноз 1:5

17:00. Лідер – Автомобіліст. Досить цікавий поєдинок, адже потенціал та амбіції, як у Лідера, так і Автомобіліста достатньо високі. Як ми вже раніше повідомляли, то на гру цих команд вплинула міжсезонна трансферна політика. Якщо Лідеру вдалось підсилитись, то Автомобіліст, хоч і не набагато, але послабив свої кадрові позиції. Чорно-помаранчеві минулого туру доволі сенсаційно перемогли Динамо. А лебединці, у досить драматичному поєдинку поділили очки з Гранумом.

Арбітри: Лупач Д., Миронов М. Хронометрист: Курєнсков А.

Прогноз 3:1.

18:00. Елітбуд – Likarske. Центральний поєдинок 5-го туру однозначно серед фаворитів Першої ліги. Цього разу зійдуться команда Лікарського, яка має 100% результат, та команди Елітбуд. Останні одного разу зазнали поразки, але від ще одного фаворита – Динамо. Минулого туру команди здолали своїх супротивників з однаковим рахунком 3:1, тому до очної зустрічі обидва колективи підходять у чудовому настрої.

Арбітри: Лушпа Д., Лупач Д. Хронометрист: Курєнсков А.

Прогноз 2:2.

Гранум – вихідний.

Коментарі закриті.