Асоціація футзалу Сумщини

Анонс 4-го туру у Першій лізі

У середу мають бути зіграні ігри четвертого туру у Першій лізі в обох групах. До уваги команд-учасників! Ігри групи А пройдуть у Палаці студентського спорту (Легкоатлетичний манеж), а ігри групи В у спорткомплексі педуніверситету.

О 18:30 на майданчик вийдуть гравці Ніки та другої команди Сервіс Люску. Хоч і дублери перевізників вважаються фаворитами протистояння, не слід скидати увагу з молодої команди Ніка, адже за дві зіграні гри команда набрала 3 очки обігравши дисципліновану Ярославну.
Ніка – Сервіс Люкс-2. 16 грудня, 18:30, Палац студентського спорту (Манеж).
Прогноз:
1:3.

Також в цей час свою гру розпочнуть представники групи В Форза – Автомобіліст. Хоча любителі футзалу сміливо могли б ці команди віднести до фаворитів групи, наразі вони такими не є, що є досить несподіваним. Зараз команди розташувались у середині турнірної таблиці, і очна зустріч дасть можливість покращити своє турнірне становище одній із команд.
Forza – Автомобіліст. 16 грудня 18:30, Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренка.
Прогноз:
2:2.

Цього року іменитий колектив Динамо вирішив спробувати свої сили у дивізіоні нижче, адже процес омолодження команди проходить досить слабо, але все ж саме Динамівці єдині у групі мають 100 відсотковий показник по набраним очкам. Оріон, теж колектив, який має кілька вікових гравців і розташувався у верхній частині турнірки. Як пройде ця гра ми дізнаємося сьогодні о 19:30.
Динамо – Оріон. 16 грудня, 19:30, Палац студентського спорту (Манеж).
Прогноз:
5:2.

У цей же час на майданчик вийде команда із ще одним показником у 100%, але вже у групі В. Мова йде про Елітбуд. Суперником «будівельників» буде молода, але досить амбітна команда Суми-Псел. Якщо останні проведуть досить дисципліновану гру, то Елітбуду буде досить складно вибороти 3 очки у цьому протистоянні.

Суми-Псел – Елітбуд. 16 грудня 19:30, Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренка.
Прогноз:
1:3.

Хлібодар, який у минулому турі провів досить непоганий перший тайм у грі з Динамо буде номінально приймати Натон. Хоч і у степанівців ще немає жодного набраного балу, сама ця гра гра може прибрати 0 у графі перемоги. Натомість гравці Натону прикладуть максимум зусиль, аби цього не вийшло.
Хлібодар – Натон. 16 грудня, 20:30, Палац студентського спорту (Манеж).
Прогноз:
2:2.

Олімпік проти темної конячки – Вальхалла. Досить важко робити прогноз на цю зустріч, адже Олімпіки мають у двох іграх 50% результат (перемога та поразка), а ось Вальхалла, хоч і має в активі одне очко, але здобуте воно у надважкій грі проти Автомобіліста, як ми вже і зазначали – одного з фаворитів групи.
Олімпік – Вальхалла. 16 грудня, 20:30, Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренка.
Прогноз:
2:1.

Коментарі закриті.