Асоціація футзалу Сумщини

Анонс 4-го туру Чемпіонату України серед команд Другої ліги. Група 6.

І знову на паркет виходять такі ж самі пари як і попереднього туру, а все це тому, що регламентом передбачено дзеркальний календар. Змінюються лише номінальні господарі. Обидві гри прийматиме майданчик сумського педуніверситету.

Як і минулого туру, відкриватимуть програму туру Тріумф-Sigma та Технологія. Нагадаємо, що в першому колі передбачувано перемогу святкували «технологи», забивши три сухих м’ячі. У матчі попереднього етапу кубку міста Суми АФС Тріумф, в досить драматичному поєдинку поступився Спартаку. Програючи по ходу зустрічі 0:5 підопічним Козолупа вдалося зрівняти рахунок та перевести гру у серію післяматчевих пенальті, але фортуна була не на їх боці. На наступний день, «тріумфатори» покращили собі настрій, обігравши МедІнс в останньому матчі першого кола Silver division – 10:5. Технологія натомість волею сліпого жеребу отримала путівку в 1/4 фіналу, як кажуть «без бою». 

5 лютого, 18:30. Тріумф-Sigma – Технологія. Спорткомплекс СДПУ (вул. Роменська, 87).

І знову «на гаряче» центральний матч туру давніх знайомих – одних із «стовпів» сумського футзалу: Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 та Lex VSK-СумБуд. Попередня гра сильнішого не виявила – команди розписали мирову 1:1, хоча по моментах та накалу як на майданчику так і на лавах для запасних команди мали завершити протистояння більш результативно. На вихідних, команди брали участь у іграх попереднього етапу кубку міста Суми АФС. У «студентському» дербі політехніки зазнали поразки 2:1 від педагогів. Натомість «прокурори» каменя на камені не залишили від Compservice 8:3. Також, слід відзначити, що команди ведуть непогану роботу на трансферних теренах, задля підсилення своїх колективів. Чи зможе Lex попсувати нерви та скинути Агросвіт з першого місця в групі ми дізнаємось вже сьогодні ввечері. 

5 лютого, 20:00. Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 – Lex VSK-СумБуд. Спорткомплекс СДПУ (вул. Роменська, 87).

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.