Асоціація футзалу Сумщини

Анонс 3 туру Gold Division чемпіонату м.Суми

Відкриває третій тур зимового чемпіонату АФС у четвер 28 листопада єдина вечірня гра о18:45. Інші ж матчі відбудуться першого зимового дня, а саме у неділю, 1 грудня розпочинаючи з 10:30. Минулого туру був вихідний у Технології. Цього разу будуть відпочивати гравці Сумиобленерго.

28 листопада, 18:45. Динамо – Сумихімпром-СДПУ.  (Спорткомплекс СДПУ). 

Оговтавшись від непристойної поразки гравці Динамо планують відібрати очки у представників іншої студентської команди Сумихімпром-СДПУ. Але це буде досить не просто для динамівців. Натомість після нічийного камбеку підопічні Гладова-Кравченко мають намір вирівняти свою переможну ходу до звитяги зимового чемпіонату АФС. Цей матч можна вважати генеральною репетицією старту у Другій лізі Чемпіонату України, який заплановано на наступний вікенд.

Арбітри: Растроста О., Васильєв Р.. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку 2:4.

1 грудня, 10:30. Star Peppers – Технологія.  Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж). 

Зустріч команд, які зіграли лише по одній грі у цьому чемпіонаті. Викликано це непарною кількість учасників розіграшу. Але, при цьому свої матчі суперники завершили тріумфально. Peppers на останніх, в досить драматичній зустрічі, обіграли команду іноземних студентів СумДУ. Технологія «не помітила» супротиву зі сторони Грануму. Подивимось, відпочили чи занадто розслабились технологи.

Арбітри: Стрілецька М., Кисельов В.. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку 3:5.

1 грудня, 11:30. International – Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2.  Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж). 

Якщо International, як і в минулому турі  налаштується на гру, буде зібрано найоптимальніший склад, то ой як не просто буде Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 розраховувати на простий поєдинок. При цьому Агросвіт, який впевнено обіграв в попередньому турі Динамо, щосили намагатиметься продовжити виграшну серію, бо сили і потужність складу дозволяють це робити.

Арбітри: Кисельов В., Стрілецька М.. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку 1-6.

1 грудня, 12:30. Феміда-Гранум  –  Compservice.  Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж). 

Маючи одну з найбільших «лаву запасних» Феміда-Гранум ще не знала радості перемог цього розіграшу чемпіонату. Маємо надію, що ця чорна попоса буде перервана. Протидіяти цьому буде непоступливий Compservice. Ледь не відібравши залікові  очки у «прокурорів», відігравшись з «-3», комп’ютерники налаштовані реабілітуватись у цій зустрічі.

Арбітри: Мисловська М., Савєльєв А., Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку 3-3.

1 грудня, 13:30. Спартак – Lex VSK-СумБуд.  Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Знов шум та галас на трибунах? – Так! Грає сумський Спартак. Що-що, а палка підтримка від уболівальників на трибунах є невід’ємною складовою будь якого спортивного успіху. Зігравши стартові поєдинки у нічию спартаківці прагнуть подякувати уболівальникам перемогою. Якщо все вийде у Неліна і Ко, то буде справжнє свято. Але суперник – непоступливий Lex VSK-СумБуд, який ставить на сезон завжди найвищі цілі, а також, «прокурори» планують виступити на всеукраїнській арені – Другій лізі. Слід зазначити, що долю результатів цих команд, в попередньому турі визначили в останні секунди. Lex VSK-СумБуд вирвав перемогу у комп’ютерників, а Спартак упустив перемогу від Хімпрому.

Арбітри: Савєльєв А., Мисловська М.. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку 4:5.

Запрошуємо усіх любителів спорту відвідати цікаві та напружені матчі.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.