Асоціація футзалу Сумщини

Анонс 2-го туру Першої ліги АФС

Вже цієї суботи, 20 листопада, Палац студентського спорту прийматиме матчі другого туру у Першій лізі зимового чемпіонату АФС. Перший тур приблизно омалював картину підсумкової турнірної таблиці, хто за які місця буде боротися.

17:00. Суми-Псел – Лідер. Відкриватимуть тур  команди, які по-різному провели стартові матчі, хоча малюнок гри був подібним. Псел декласувавши в першому таймі свого суперника, зумів на 2 більше голи пропустити у другому. А ось Лідер, який є одним із основних претендентів на медалі, також набив голів, але під кінець збавив обороти та пропустив на 2 менше.

Прогноз: 3:5

18:00. Динамо – Автомобіліст. Наступними на майданчик вийдуть команди Динамо та Автомобіліст. Динамівці перший тур пропускали, а ось Автомобіліст доволі несподівано поступився . Нагадаємо, минулого сезону ці колективи зайняли перші місця у своїх групах нижчого дивізіону. Цього разу, маємо надію, що ця зустріч стане окрасою футзалу, адже ці колективи відзначаються досить високим рівнем майстерності.

Прогноз 2:2

19:00. Лікарське – Гранум. Наступна зустріч тріумфаторів минулого туру. Мова йде про команди Лікарське, яка в минулому сезоні дебютувала у Другій лізі Зимвовго чемпіонату АФС. А в цьому році колектив підсилився гравцями другої команди Сервіс Люксу, тому і не дивно, хоча сенсаційно що гравці Лікарського обіграли Автомобіліст. І Гранум, який зазнав незначних кадрових змін та, у досить драматичному поєдинку, переграв суперника.

Прогноз 3:2.

20:00. Спартак – СумДУ. Заключним поєдинком першого ігрового дня Зимового чемпіонату АФС буде зустріч Спартака, який трохи послабив свій склад, та команда СумДУ, яка після кількарічної перерви повертається на майданчики АФС. У першій грі Спартак зазнав поразки від Лідера, але при цьому забивши 2 голи, натомість СумДУ програли всуху, але повні надії, що цього туру вдасться взяти залікові бали.

Елітбуд – вихідний.

Коментарі закриті.