Асоціація футзалу Сумщини

Андрій Цілик: «Для себе я ставлю одне завдання: виграти медалі чемпіонату»

Новачок «Food Centre-Sumy» в інтерв’ю клубній прес-службі розповів про сумську команду і плани на наступний сезон

– Андрію, привіт. Вітаємо тебе в Сумах. Розкажи про перші враження від міста, від роботи з «Food Centre-Sumy».

– Усім привіт! Наразі складно щось конкретно сказати загалом про місто. Я не так давно у місті, тим паче навчально-тренувальний процес забирає багато часу. З містом буду знайомитися уже трішки пізніше, як з’явиться вільна хвилина. Поки що зосереджений на тренуваннях. Щодо команди – то мені все дуже подобається. Я уже давно знайомий із Іваном Васильовичем Скіцком, він мій перший футзальний тренер. Завдяки йому я почав професійно грати, тому сумнівів у якості тренувального процесу у мене не було. Та й партнери привітні, добре мене прийняли, потихеньку звикаємо один до одного.

– Від кого отримав запрошення перейти до сумського клубу?

– Саме від Івана Васильовича. Близько тижня я роздумував над пропозицією і вирішив погодитися. Умови для гри хороші, команда FavBet Екстра-ліги, чому й не спробувати?

– Чи були інші пропозиції?

– Так, були, але зараз не бачу сенсу про це говорити.

– У минулому сезоні ти у складі «ХІТа» пограв проти «Food Centre-СумДУ». Чим тобі запам’яталась ця команда?

– Було помітно, що команда завжди грала до останнього, билася на майданчику, незважаючи на результат. У хлопців «горять» очі себе показати.

– Хто тобі найбільше запам’ятався в тих матчах?

– Дениса Зеленкевича я уже знаю давно, ми разом були ще в «Урагані». Також запам’яталися Віталій Катеринін, Роман Зеленский, Дмитро Ігумнов та Олександр Сіріцький.

– Чи була уже зустріч із президентом щодо конкретних завдань на сезон?

– Поки що ні. Але я для себе ставлю одне завдання: виграти з командою медалі чемпіонату. У житті завжди прагну досягати найвищих цілей.

– До кінця сезону ще більше місяця, не виключено, що за цей час дозволять уболівальникам повернутися на трибуни. Як новачок, що можеш сказати сумським прихильникам футзалу?

– Ходіть на ігри, вірте в команду та завжди залишайтеся з нею. А зараз – усім здоров’я.

Коментарі закриті.