Асоціація футзалу Сумщини

Акція-збір до Дня святого Миколая

Вже традиційно Асоціація футзалу Сумщини долучається до ініціативи активістів зі збору подарунків для дитячих будинків області до Дня святого Миколая. Закликаємо усіх учасників нашого чемпіонату взяти участь у такій добрій справі. Свої подарунки для дітлахів можна принести у неділю, 13 грудня, з 12:00 до 18:00 до місця збору у центрі міста (пам’ятник цукру), або ж передати впродовж тижня через представників АФС.

Нижче публікуємо звернення організаторів акції:

“🌲🎄🌨 Ось і настала зима. Невпинно наближаються новорічно-різдвяні свята. Саме цей період року найбільше полюбляє малеча, адже він завжди асоціюється зі святковим настроєм, гостюванням у рідних та друзів, отриманням різноманітних подарунків та, врешті решт, зі здійсненням мрій, які найчастіше з цими подарунками і пов’язані. Проте, на превеликий жаль, у наш час, час неймовірного науково-технічного прогресу та соціального розвитку, усе ще залишаються дітлахи, позбавлені таких звичних для нас речей. У тому числі, найголовнішого – любові та уваги з боку близьких. Надзвичайно неприємно та сумно це визнавати, але їх кількість з роками не зменшується. Для того, щоб хоча б на якусь мить подарувати цим дітям відчуття свята та приділити їм свою увагу, група небайдужих жителів міста Суми вже вкотре організовує акцію-збір до Дня святого Миколая для вихованців дитячих будинків регіону. Цьогорічна акція буде вже п’ятою за ліком. За цей час вона вже стала традиційною для великої кількості містян. Люди активно цікавляться інформацією, поширюють її серед друзів та знайомих і у підсумку долучаються до збору. Це, насправді, не може не тішити!
📌Цього року проводити збір подарунків будемо у неділю, 13 грудня, з 12:00 до 18:00. Місце збору традиційне – біля пам’ятника цукру у центрі міста (район ЦУМу) 👈
Анонсуючи черговий збір, хотілося б вкотре наголосити, що його ініціатори не мають відношення до жодної з політичних сил або громадських організацій. Наша основна ідея полягає у тому, щоб об’єднати зусилля небайдужих містян та, перш за все, показати їм, що навіть не займаючи якусь владну посаду, не маючи зв’язків, можна робити корисні справи та змінювати суспільство на краще. Варто цього лише захотіти! Ми будемо щиро раді, якщо ця акція змотивує когось до певної власної ініціативи, і, звісно ж, ми підтримуємо та надзвичайно дякуємо тим, хто займається подібними корисними справами на постійній основі.
🎁 Що стосується потреб закладів, які ми плануємо відвідати, то вони залишаються стандартними:
🔹дитячий одяг та взуття; 👕👞👟
🔸шкарпетки та білизна; 🩲🧦
🔹іграшки; 🧸🧩
🔸засоби гігієни; 🧽🧴🧻
🔹канцелярське приладдя; 📐📝
🔸дитячі книжки; 📔📚
🔹різноманітні смаколики. 🍊🍌🍫
Як завжди звертаємося з проханням приносити лише чисті, охайні речі у гарному стані (у разі, якщо вони вже були у використанні). Простіше кажучи, те, що вам не було б соромно вдягти або віддати для інших потреб своїм дітям. Серед окремих побажань, які були озвучені з боку представників дитячих будинків були наступні речі: набори з бісером та різноманітні розвиваючі ігри, ігри для розвитку дрібної моторики, пральні порошки (автомат) та відбілювачі, магнітні конструктори, конструктори, гребінці, резинки та заколки для волосся, офісний (ксероксний) папір (білий та кольоровий), футбольні м’ячі, взуття для хлопчиків та дівчаток (36-41 р.).
Усю зібрану допомогу ми відсортуємо та розподілимо між закладами, відповідно до їх потреб та побажань, а вже 19 грудня доставимо до місць призначення. Наразі планується відвідати Улянівську спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат, Штепівську спеціальну загальноосвітню школу – інтернат, Білопільський дитячий будинок-інтернат, Хоружівський центр соціально-психологічної реабілітації дітей області, а також Сумський обласний будинок дитини. Проте, усе буде залежати від об’ємів зібраної допомоги, адже важко спрогнозувати, наскільки масовим виявиться збір за нинішніх життєвих реалій. Проте, ми щиро сподіваємося на участь та допомогу кожного з вас! Робити добрі справи легко! 🙏🇺🇦”

Коментарі закриті.