Асоціація футзалу Сумщини

Асоціація футзалу Сумщини та “Сервіс Люкс” продовжують співпрацю

Зажди приємно починати новий рік з гарних новин. Це надихає, мотивує й дає надію на те, що усі наступні дванадцять місяців пройдуть на хвилі позитиву. Зізнаємося, що саме з такої новини розпочався й наш 2022 рік.

Раді повідомити, що Асоціація футзалу Сумщини та компанія «Сервіс Люкс» досягли домовленості про продовження своєї співпраці. Отже, впродовж усього 2022 року «Сервіс Люкс» залишатиметься офіційним перевізником АФС. Непомітна широкому загалу сторона діяльності нашої організації часто пов’язана з поїздками до Києва, Харкова та інших міст України для участі у семінарах, нарадах та інших заходах, які проводяться, зокрема, Асоціацією футзалу України. У таких випадках дуже важливо мати надійного партнера у сфері міжміських перевезень, яким, поза усяким сумнівом, і є «Сервіс Люкс». Досвід минулорічної співпраці лише переконав нас у доцільності та правильності такого вибору, адже головними рисами цієї компанії є пунктуальність, комфорт та безпека. Ну а спілкування з ввічливим персоналом, включаючи як водіїв, так і диспетчерів, залишає після кожної поїздки гарний настрій.

Вкотре дякуємо компанії «Сервіс Люкс» за довіру та підтримку! Переконані, що ця підтримка відіграє важливу роль у розвитку футзалу на Сумщині, задля якого усі ми й працюємо.

Шукаєш надійного перевізника? – Обирай «Сервіс Люкс»!     

Коментарі закриті.