Асоціація футзалу Сумщини

АФФК “Суми” з перемогою повертається зі Львову

АФФК “Суми” у матчі 10-го туру Parimatch Екстра-ліги на виїзді здобув перемогу над львівською “Енергією” – 5:3.

Початок гри був за господарями, і уже на третій хвилині Мар’ян Пелех ударом із дальньої дистанції влучив точно під поперечину. Підопічні Ярослава Пєсоцького відразу перехопили ініціативу і почали створювати момент за моментом. Як наслідок, спотачку Василь Кефа розібрався із Андрієм Пітулею перед воротами, а потім Дмитро Ігумнов ударом лівою ногою змусив капітулуювати голкіпера львів’ян.

На жаль, не обійшлося без прикрих помилок у обороні. Євгеній Балухта не зміг ногою точно віддати передачу вперед, внаслідок чого трапилася обрізка, і Тарас Кузь зрівняв рахунок. Здавалося, що 2:2 і завершиться перший тайм, але Олександр Сметаненко з сиреною відправив м’яч поміж ніг голкіперу, перед тим обігравши двох суперників.

Після перерви “Суми” більше діяли другим номером, але створили немало моментів. Ідеальний шанс забили втратив Ясін Ессаргіні, який влучив у стійку під час виходу один на один із голкіпером. Вдалішими були дії Едуарда Нагорного, який спочатку скористався помилкою у обороні суперників, а потім сам побіг у швидкий відрив та забив. Єдине, на що вистачило господарів, так це гол престижу Віталія Ковальчука.

Завдяки цій перемозі “Суми” набрали дев’ять очків та приблизилися до трійки команд, у яких по десять очків. Наразі команда Пєсоцького посідає сьоме місце.

“Енергія” – АФФК “Суми” – 3:5

“Енергія”: Пітуля – Струк, Легендзевич, Гасюк, Кузь, Когут, Марциняк, Пелех, Теряєв, Квасній, Ременець – Морикишка.

“Суми”: Балухта – Ігумнов, Ессаргіні, Зеленський, Зеленкевич, Волков, Нагорний, Сметаненко, Гурєєв, Власенко, Кефа, Бакляк – Сітнер, Пєтухов.

Голи: Пелех, 2, Кузь, 15, Ковальчук, 32 – Кефа, 9, Ігумнов, 12, Сметаненко, 20, Нагорний, 31, 35.

Попередження: Ременець, 14, Марциняк, 15, Легендзевич, 33.

Коментарі закриті.