Асоціація футзалу Сумщини

АФФК “Суми” вдома поступається “ДЕ Трейдингу”

У матчі 2-го туру FavBet Екстра-ліги підопічні Івана Скіцка вдома поступилися миколаївському “ДЕ Трейдингу” (1:4).

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі з невеликою перевагою гостей. Проте Нікіта Сітнер, який дебютував із перших хвилин у нашому клубі, діяв вдало на останньому рубежі. У середині тайму травму у зіткненні із Гурком отримав Василь Кефа, і не зміг продовжити матч.

Друга половина гри також прошла у рівній боротьбі, і перший шанс виник на рівному місці. Андрій Цілик у підкаті намагався завадити супернику пробити із середньої відстані, і другий арбітр побачив небезпечну гру у викованні Андрій. Жовта картка, яка стала другою для Цілика, і господарі залишилися у меншості. “ДЕ Трейдинг” миттєво скористався стандартом, і Олег Виставной із-за лінії воротарського майданчика “прошив” Сітнера. Через кілька хвилин господарі пропустили ще раз. Біля воріт Сітнера виникла небезпека, Ігумнов встиг вибити м’яч із лінії воріт, але на добиванні першим встиг Андрій Тєряєв, який із кількох метрів пробив під перекладину.

Найреальніший шанс скоротити різницю в рахунку мав Зеленський, але після удару Романа з лінії воротарського майданчику м’яч влучив у поперечину, стійку, а потім вилетів назад. Також двічі із штрафних пробивав Ігумнов, але Гурко врятував у цих епізодах.

М’ячі Ященка і Доманського, здавалось, підбили підсумок гри, але останнє слово залишилося за сумчанами. Зеленський після розіграшу кутого злету пробив під праву стійку. 1:4, і АФФК “Суми” з двох поразок розпочинає новий сезон.

АФФК “Суми” – “ДЕ Трейдинг” – 1:4

АФФК “Суми”: Сітнер – Сметаненко, Ігумнов, Катеринін, Гурєєв, Петренко, Зеленський, Кефа, Цілик, Нагернюк, Острога, Байцур – Пєтухов, Балухта.

“ДЕ Трейдинг”: Гурко – Бухов, Шеховцов, Чуднов, Почебут, Тєряєв, Виставной, Ященко, Доманський, Скубченко, Юнаков, Грицовець – Удовиченко.

Голи: Зеленський, 40 – Виставной, 27, Тєряев, 33, Ященко, 36, Доманський, 38.

Попередження: Цілик, 1, Зеленський, 29 – Тєряєв, 4, Ященко, 29

Вилучення: Цілик, 27 (друге попередження).

Коментарі закриті.