Асоціація футзалу Сумщини

Літній чемпіонат АФС. Другий етап. Результати ігор вівторка

У вівторок 13 липня на полях ФЦ «Барса» ми побачили 4 матчі. В вищій лізі «Технологія» не залишає шансів «Peroff», а в своєрідному сумському дербі «Сервіс Люкс» та «CompService» сильнішого не виявили. В першій лізі «Лідер» виявився сильнішим за «Факел», а «Слобожанщина» переграє «Олександрію»

«Технологія» – «Peroff» 12:2 (5:0)
Голи:
Гуменюк (5), Петраков (7), Головльов (8), Сорока (16,25,33), Голибін (34,35), Мороз (43,49,50), Велієв (50) – Качайло (30), Волченко (49)

В 17:30 на 3 полі ФЦ «Барса» зустрічались фаворит групи А «Технологія», та дещо несподіваний, але цілком заслужений участник вищої ліги «Peroff». Відразу скажемо, що дива в цьому матчі не сталося. З перших же хвилин номінальні господарі взяли ініціативу в свої руки, та почали створювати моменти, і на 5 хвилині вже повели в рахунку, а зробив це не хтось із зіркових нападників, а воротар «Технологів» – Гуменюк! Через 2 хвилини відзначається Петраков та Головльов, і тут вже точно стало зрозуміло, що сенсації в цьому матчі очікувати не варто. Результат зустрічі, напевно, вже всім став зрозумілим, залишалося лише дізнатися з яким рахунком цей матч закінчится (як виявилося з не дуже пристойним). Сорока робить дубль, і підбиває підсумок першого тайму, 5:0! Не сказати, що в підопічних Волченка не було моментів, звісно були, але здавалося, що виникали вони здебільшого із-за розслабленої гри «Технології», так стався і перший гол гостей, Петраков пропускав м’яч на свого голкіпера, але Качайло випередив останнього, і дещо скоротив рахунок. Проте через 3 звилини Сорока піймавши м’яч злету оформлює хет-трик, а згодом Голибін потужними ударами із-за меж майданчика робить дубль. На цьому «Технологи» не зупинилися, Мороз, як і Сорока робить хет – трик, на що «Peroff» відповідає голом в виконанні Волченка. Тож 12:2 «Технологія» здобуває 4 перемогу поспіль, а «Peroff» може занести собі цей матч в якості отримання дорогоцінного досвіду.

«Сервіс Люкс» – «CompService» 1:1 (0:1)
Голи:
Боріщик (30) – Ясько (1)
Попередження: Грищенко (15), Новіков (49) – Моісеєнко (23)

Після гри «Технології» та «Peroff» на майданчик вийшли принципові суперники «Сервіс Люкс» та «CompService». На відміну від попереднього матчу в цій зустрічі фаворита виділити було складно. Варто відзначити, що «Сервіс Люкс» підійшов до цієї зустрічі без своїх лідерів: Бабиніна, Баранніка та Шевкунова, в «КомпСервіса» ми не побачили Кісельова та Дейнеку. Тож перейдемо до гри, а розпочалася вона «холодним душем» для підопічних Паська, вже на першій хвилині Міщенко прорвавшись по бровці віддає на дальню стійку, а Ясько її замикає, несподіваний і багатообіцяючий початок. Забивши швидкий гол, «КомпСервіс» починає грати другим номером, шукаючи свій шанс на контратаках (цікаво, чи віддавали би підопічні Тюріна ініціативу супернику не забивши цей м’яч). Добряче відпрацювавши гру в захисті в матчі з «Lex VSK» , «Комп’ютерники» залишають свої ворота в недоторканості, хоча моменти у номінальних господарів були, але з небезпечними ударами Таранченка та Боріщика, Ходаков впорався, особливо небезпечними були підключення Сітнера. В другому таймі оборона гостей дала тріщину, і на 30 хвилині Боріщик зрівнює рахунок, але гра не змінилися «КомпСервіс» і далі вичікував свого шансу на контратаках, а «Сервіс Люкс» грав першим номером намагаючись зламати оборону гостей. Потім ми побачили удар в стійку від Тюріна, а через декілька хвилин і від Боріщика. За 10 хвилин до кінця гості вирішили попресенгувати суперника, але плодів це не принесло. Тож гра в якій ціна помилки була дуже великою, закінчилась бойовою нічиєю, і команди продовжують грати в цьому чемпіонаті без поразок.

«Факел» – «Лідер» 1:7 (1:2)
Голи:
Даниленко (11) – Биков (6), Батайнех (7), Трофименко (31,33,34), Ільченко (49), Ігнатенко (50)

Попередження: Ігнатенко (2), Батайнех (26) – «Лідер»

На 4 полі ФЦ «Барса» проводила свої ігри група А, але вже першої ліги.
Першими на майданчик вийшли гравці «Факела» та «Лідера». «Лідер» проводивши гру без основного свого голкіпера Петухова, впевненно переміг, хоча перший тайм цього не передбачав. Початок гри був за номінальними гостями і спочатку Биков з дальньої дистанції, а потім й Батайнех продершись у своєму стилі роблять рахунок 2:0, далі господарі вирівнюють гру і навіть скорочують відставання, зробив це Даниленко пробивши зі штрафного удару. Кінець першого тайму пройшов в запеклій боротьбі та з небезпечними моментами у обох воріт. Початок другого тайму пройшов приблизно, як і кінець першого, але потім герой цього поєдинку Трофименко робить хет–трик за 4 хвилини матчу, і всі питання про переможця цього поєдинку зняті. Перемога «Лідера», який напевне стає одним з головних фаворитів цієї групи, а «Факел» програвши 4 матч поспіль буде намагатися виправити ситуацію в наступних матчах.

«Слобожанщина» – «Олександрія» 4:1 (1:1)
Голи:
Буцик (8), Антипенко (19,42), Говорун (48) – Щербак (3)
Попередження: Гніденко (29) – «Олександрія»

В 18:30 на поле вийшли «Слобожанщина» та «Олександрія» . Пролунав свисток арбітра про початок матчу, і вже на третій хвилині Щербак виводить свою команду вперед, здавалося цей гол додасть впевненості «Олександрійцям» , і вони нарешті здобудуть свої перші залікові бали. Але проти цього був Буцик Ігор і класним ударом зі штрафного відновлює паритет в цьому матчі. Продовжують команди в тому ж дусі, і створюють моменти, але ударам як одних так і інших бракує точності, але лише до 19 хвилини, Антипенко про якого ми вже писали не один раз, з гострого кута виводить свою команду вперед. Далі було чимало моментів, щоб робити рахунок 3:1, але виходи 2 в 1, або ж й 3 в 1 закінчувалися нічим (з цим компонентом підопічним Берегового варто попрацювати). Та на 42 хвилині той же Антипенко, пробиваючи метрів з десяти робить дубль, а на 48 хвилині Говорун ставить крапку 4:1. До речі хотілося відмітити не тільки Антипенка, а й Віктора Якубця, який провів матч на дуже хорошому рівні. В складі гостей варто відзначити Герка Івана, який видав непоганий матч в рамці воріт. Отже «Слобожанщина» перемагає і з такою грою має непогані шанси на вихід далі. Ну а «Олександрії» варто щось змінювати, якщо вони хочуть нарешті здобути першу перемогу.

Коментарі закриті.