Асоціація футзалу Сумщини

Сумиобленерго – Сумихімпром-СДПУ. Перенесена гра 11-го туру. Протокольні данні.

Відбулась передостання зустріч 11-го туру, і першого кола вцілому Зимового чемпіонату АФС у дивізіоні Gold між командами Сумиобленерго та Сумихімпром-СДПУ. Гра проходила у спорткомплексі сумського педуніверситету. Початок гри, як і передбачалось, був за ініціативою «педагогів», хоча енергетики не відсиджувались у захисті, і раз по разу вибігали в контратаки. до середини першого тайму Сумихімпром може віднести кілька стовідсоткових моментів, та влучання у штангу. У Обленерго – потужний удар з лету від Білоненка, але м’яч пролетів повз ворота. За п’ять хвилин підопічним Гладова-Кравченко все ж вдалось відкрити рахунок. Але за кілька хвилин «енергетикам» вдалось відновити «статус-кво», досить підступний удар від Свистуна, і Волков дістає м’яч із сітки.

Початок другої половини знаменувався швидким голом у виконанні Юрія Пимоненка, який поцілив у ближній кут воріт. Після цього аж 15 хвилин знадобилось командам, аби змінити рахунок на табло. З розіграшу стандарту рахунок подвоїв Бугай. За кілька хвилин дубль оформлює Расторгуєв. Після цього Сумиобленерго іде ва-банк і починає грати з п’ятим польовим.  Але без результативно.

Сумиобленерго – Сумихімпром-СДПУ.  1:4 (1:1).

Голи: Свистун (23) – Расторгуєв (18,43), Пимоненко (27), Бугай (39).
Попередження: Курило

Сумиобленерго: Холоша – Смолінський, Білоненко, Черток, Забара, Ярошенко, Любченко, Гончаров, Свистун, Брухно – Хабовець.

Сумихімпром-СДПУ: Волков – Бугай, Пимоненко, Курило, Дрога, Козуб, Биков, Расторгуєв, Тодор, Савченко, Єлшанський, Яценко, Колесник – Балухта.

Арбітри: Коваль О., Васильєв Р. Хронометрист: Новіков М.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.