Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки 9-го туру Gold Division чемпіоната Сум

Розпочинається наш Boxing Day центральним матчем 9-го туру між командами Агросвіт-Food Centre -СумДУ-2 та Технологія. Без особливого розігріву команди розпочали наступи на ворота одна одної . Активнішими виглядали гравці Технології. Але до взяття воріт справа так і не доходила. Натомість команди змагались у влучанні по штангами. 3:1 на користь технологів. Лише на останній хвилині Технологія змогла невелику ігрову перевагу відобразити на табло. На перерву команди ідуть за рахунку 1:0.

Друга половина гри  також відзначилась активними діями команд та високими швидкостями. За 10 хвилин до кінця зустрічі Петракову та Ко вдалось вийти уперед. За три хвилини до сирени Агросвіт пішов на розіграш п’ятого польового, але безрезультатно. 

Агросвіт-Food Centre -СумДУ-2 – Технологія 1:2 (0:1).

Голи: Грибачов (31) – Добгополов (25), Колесник(40).

Знову Динамо без штатного голкіпера, і на цей раз місце в рамці займає Дядчекно Руслан, і команда з перших хвилин розпочинає розіграш п’ятого польового. Але отримує два голи у свої ворота. Після цього Динамівцям вдалося відквитати один гол, але «комп’ютерникам» все ж судилось подвоїти перевагу. Хоча до перерви підопічні Коваленка все ж скорочують відставання до одного м’яча і команди йдуть на перерву. Початок другої половини відзначився нічийним рахунком – свій афтограф у воротах суперника залишив Каліненко. У середині тайму динамівці розрізним пасом вивели свого нападника на ударну позицію, і той перекидаючи воротаря змушує останнього грати рукою за межами штрафної – Червона картка. Розіграш більшості Динамівцям не приніс результату, і лише при рівних складах Коваленко та Ко виходять уперед. І у нас вимальовується сенсація, але іншої думки був Маценко, зрівнявши рахунок та додавши ще один пункт в свій актив гонки бомбардирів. Бойова нічия.

 Compservice – Динамо 4:4 (3:2).

Голи: Маценко (8, 48), Тюрін (10), Пустовойт (21) – Турченко (15), Дядченко (24), Каліненко (27), Шумило (44).

Вилучення: Одненко (Comp).

Жвавий початок зустрічі, і команди мали гарні нагоди відкрити рахунок, і однією ж з перших нагод користуються гравці Lex VSK-СумБуд проти суперника з Феміди-Гранум. Отримавши пас вже перед лежачим голкіпером Ярослав другим дотиком підробив і відправив м’яч у ворота. За п’ять хвилин головний голеадор турніру Артем Атаманюк подвоює перевагу своєї команди дальнім влучним пострілом. Гарні нагоди мали Танчик та Торба, але надійна гра голкіпера не давала «прокурорам» залишити свої прізвища в протоколі і на перерву команди так і пішли за рахунку 2:0, при цьому Феміда також не реалізувала кілька своїх моментів. На початку другої половини м’яч втретє влітає у ворота Грануму, але в момент пасу Ханюкова на Борищика ігровий снаряд вже покунув межі поля. Арбітр взяття воріт не фіксує. А ось легітимний гол «прокурори» забили опісля. Невимушена помилка у захисті доставила м’яч до Володимира Торби, і той зігравши у стінку із Пархоменком потроює перевагу. Гол престижу від футболістів Грануму вийшов досить курйозним. Андрій Змисля наважився на прямий удар з ауту(!) по воротах, і м’яч ледь зачепивши Атаманюка залітає у сітку. Гол.

Lex VSK-СумБуд – Феміда Гранум 3:1 (2:0).

Голи: Білодід (12), Атаманюк (19), Торба (30) – Змисля (47).

Попередження: Борищік.

Досить динамічний початок і Сумиобленерго виходить у перед, але за кілька хвилин Inertnational зрівнює рахунок. І через певну мить на майданчику точилась справжня рубка, адже команди за короткий період часу зфолили аж 7 разів. Проти нічийного рахунку був Смолінський, який дальнім пострілом виводить енергетиків уперед. Але все ж на перерву командам судилося піти нічийного результату. Потужним пострілом відзначився Півненко. Після перерви забивили тільки енергетики. Системно, холоднокровно підопічні Хабовця дійшли своєї мети. Голи на рахунку Колісніченка, Свистуна та Забари. Потроху, як вже зазначалось, Обленерго долає кризу.

Сумиобленерго – International 6:2 (2:2).

Голи: Любченко (2, 26), Смолінский (14), Колісніченко (38), Свистун (48), Забара (50) – Пол(10), Півненко (25).

Попередження: Гончаров – Півненко, Пол.

Останнім матчем першого дня нашого Boxing Day, і 9-го туру окремо було над принципове протистояння Star Peppers – Спартак. Як ми і зазначали раніше кілька гравців «перців» раніше захищали темно-сині кольори. Як і личить іграм такого рівня, на паркеті з першої до останьої хвилини точилась справжня боротьба. Гравці не жаліли ні себе, ні суперника, а в деяких випадках навіть своєї голови. Одна з перших же атак приносить успіх підопічним Карацюби. Відзначається Піскун. Але до перерви команди більше і не забивали, хоча справа доходила навіть до дабл пенальті. Захопившись грою гравці Peppers в першому таймі заробили як 6 так і 7 фоли. Але в першому випадку Богдана Суходуба підвела точність виконання, а в другому випадку на заваді голу став голкіпер Віктор Кириленко.

Після перерви спортивна агресія стала менш помітною, натомість команди почали забивати. Сповна виправився Богдан Суходуб оформивши дубль, та один гол на рахунку Ярослава Олешка. При цьому в другому таймі “перці” теж забили 3 м’ячі. Дубль оформив Піскун по разу відзначились Шевкунов та Нікіфоров. І, як бачимо, вирішальним став гол першого тайму, який зробив різницю для Star Peppers

Star Peppers – Спартак 4:3 (1:0).

Голи: Піскун (4, 48), Шевкунов (36), Нікіфоров (36) – Суходуб (31, 50) Олешко (40).

Попередження: Роман, Шевкунов, Чугай.

Підсумок туру:

Забито голів: 30

Зароблено фолів: 62

Пробито пенальті: 0

Пробито дабл-пенальті: 2 (Реалізовано: 0)

Отримано жовтих карток: 7

Отримано червоних карток: 1

Символічна збірна 9-го туру:

Воротар: Абдулаєв-Дерев’янко (LexVSK – СумБуд) Досить важко когось одного виділити із тандему голкіперів «прокурорів», тому ця пара стражів заслужено посідає місце в збірній туру.

Перший номер:  Олександр Лебеденко (Технолігя) У центральній зустрічі туру Олександр помітно виділявся, беручи участь у створенні та завершальній стадії атак своєї команди.

Другий номер: Роман Тетявкін (Динамо) Однозначно ігрові дії Романа внесли неоціненний вклад в досить непросту нічию з Компсервісом.

Третій номер: Олександр Смолінський (Сумиобленеого) Як ми і зазначали у своїх попередніх матеріалах, то енергетики потроху нащупують свою гру, що дає їм змогу набирати очки, а гравцям потрапляти у збірну туру.

Стовп: Торба Володимир (LexVSK – СумБуд) Будучи весь час на вістрі атак своєї команди, та відзначившись голом Володимир з упевненістю потравляє у збірну туру.

Тренер туру: Карацюба Валерій (Star Peppers) в досить непростому поєдинку Валерій налаштував своїх підопічних на перемогу і вони здобули 3 залікові бали у грі з над принциповим суперником.

Кращий гол туру: Артем Атаманюк. Зміщення з флангу у центральну зону половини суперника і потужніший удар з далекої відстані. Що ще треба, аби потрапити у збірну туру.

Комбінація туру: Торба – Пархоменко – Торба.  Помилка у захисті призвела до того, що м’ят потрапив до Володимира, той обігрався у стіночку із партнером по команді Пархоменком, і відзначиввся у воротах суперника.

Сенсація туру: Нічия між Compservice та Динамо. Досить несподіваним вийшов у нас результат, адже судячи з результатів команд на турнірному шляху мало хто міг припустити на невеликий, але успіх підопічних Коваленко у цій зустрічі.

Камбек туру: Compservice – Динамо. Знов ж таки Динамівці, які програвали по ходу зустрічі зуміли вийти уперед, але втримати перевагу над Компсервісом так і не змогли.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.