Асоціація футзалу Сумщини

Анонс та розклад півфінальних матчів літнього кубку Сумської області з футзалу

Вже завтра, 5 вересня, чотири команди півфіналісти, вирішать між собою хто отримає право зіграти у фінальному поєдинку та поборотися за літній кубок. На стадії півфіналу не буває слабких суперників, а отже на нас чекають два захоплюючі протистояння. До вашої уваги, анонс 1/2 фіналу літнього кубку Сумської області з футзалу. 

Нова пошта – СК Поліцейських Сумщини /05 вересня; 17:45 – поле 3/

Першими між собою зійдуться Нова пошта та СК Поліцейських Сумщини. «Поштарі», котрі на минулій стадії сенсаційно вибили Явір Краснопілля, знову підходять до цієї гри у ролі андердога, що звісно дещо зменшує тиск, але аж ніяк не очікування від колективу. Для господарів, вкрай важливим завданням буде, вдало увійти у поєдинок та не дозволити суперникам швидко відкрити рахунок. В свою чергу, для полісменів, завдання залишається незмінним – встигнути відновитися, та підійти до матчу в якомога кращих кондиціях, адже повторимося ще раз, але графік у підопічних Олександра Єлшанського справді насичений. І саме з цим перш за все борються гості. Якщо СК Поліцейських Сумщини,  зможе розраховувати на всю обойму гравців, то шанси на прохід до фіналу будуть як ніколи високими. В будь-якому випадку буде цікаво поспостерігати за даним протистоянням, адже для кожного з колективів, вихід у фінал буде першим подібним досягненням.

Lex VSK –Технологія-Агросвіт /05 версня; 18:45 – поле 3/

Другий півфінал – це вже так би мовити ніколи нестаріюча класика. Протистояння Lex VSK та Технології-Агросвіт, завжди несе в собі багато інтриги. Команди добре знають одна одну, і що головне достойні змагатися за найвищі місця, тож безсумнівно, нас чекає захоплююча зустріч. Господарі, вже перемагали своїх опонентів у півфіналі чемпіонату, тож якщо не забули той рецепт, спробують повторити його знову. Ну а для гостей, це чудова можливість не лише взяти реванш, а і наглядно продемонструвати, що в матчах подібного рівня, саме вони є домінуючою силою в нашому футзалі. Адже, що стосується так би мовити «лобових» матчів, то у «технологів», дійсно вражаюча статистика перемог. Звісно ж, вже не однократно йшла мова про найбільш проблемну позицію гостей – голкіпера. І його відсутність у таких матчах, може стати великою перевагою для опонентів, адже навряд чи вдасться уникнути моментів біля власних воріт. А от чи скористаються такою перевагою господарі? – дізнаємося вже після фінального свистка. 

Коментарі закриті.