Асоціація футзалу Сумщини

Анонс та розклад четвертьфінальних матчів літнього кубку Сумської області з футзалу

В понеділок та вівторок, вісім колективів що дісталися стадії чвертьфіналу літнього кубку Сумської області з футзалу, вирішать між собою четвірку найкращих.  До вашої уваги анонс майбутніх поєдинків.

1/4 фіналу:

LikarskeLex VSK /02 вересня; 17:45 – поле 3/

Інтригуюче протистояння, очікує нас в парі Likarske та Lex VSK. Обидва колективи, завершили літній чемпіонат в четвірці кращих команд, тож безсумнівно мають амбіції бути як мінімум там же і кубковому шляху. Проте, як ми всі прекрасно розуміємо, це зможе зробити лише один із них. Що цікаво, так це те, що суперники не перетиналися у розіграші чемпіонату, тож це буде перша їх зустріч. Тим цікавіше буде спостерігати за їх перипетіями. Скоріш за все, команди, спробують зіграти більш обережно, більше розраховуючи на помилку опонента. А от хто зробить їх менше та здобуде путівку до півфіналу, питання відкрите.   

Явір Краснопілля – Нова пошта /02 вересня; 18:45 – поле 3/

Краснопільський Явір, зустрічатиметься проти команди Нової пошти. Обидва колективи, є переможцями своїх дивізіонів у літньому чемпіонаті. Тож безсумнівно, можуть створити чимало проблем захисту один одного. «Поштарям», потрібно сконцентровано відіграти в захисті, адже господарі, полюбляють атакувати у штучній більшості, що звісно ж відбирає чимало сил у суперників. Тож функціональна підготовка, вийде на перший план для команди гостей. Якщо вдасться витримувати темп, то звісно ж, атакувальна ланка гравців Нової пошти, знайде можливість сконструювати кілька голів.

CompService – СК Поліцейських Сумщини /03 вересня; 17:45 – поле 3/

CompService, має можливість взяти реванш за поразку від СК Поліцейських Сумщини у срібному фіналі Ліги Чемпіонів. Підопічні Олексія Тюріна, у порівнянні з тією грою, мають покращити реалізацію, адже сказати, що «комп’ютерники», менше створили моментів у тому фіналі, точно не можна. У «Полісменів», котрі минулого тижня мали дуже насичений графік (команда також приймала участь в чемпіонату України серед ФСТ «Динамо»), можуть виникнути проблеми  в плані функціональної готовності до гри. Адже насправді, підопічні Олександра Єлшанського, зіграли чимало матчів і це завжди накладає відбиток. Особливо ближче до завершення сезону. Чи вдасться гостям, продовжити свій переможний шлях, та втретє в сезоні переграти CompService? – дізнаємося зовсім скоро.

Елітбуд – Технологія-Агросвіт /03 вересня; 18:45 – поле 3/

Ще одна пара добрих знайомих. Елітбуд, як і в чемпіонаті, знову зіткнеться проти одного з найбільш грізних суперників на стадії чвертьфіналу. Мова йде про Технологію-Агросвіт, котра звісно ж воліє завершити літній сезон з трофеєм. Не зважаючи на статус фаворита протистояння, «технологам», аж ніяк не можна віднестися до гри з певною самовпевненістю, адже «будівельники», зуміли створити чимало проблем підопічним Максима Мисловського у попередній їх зустрічі. Головне завдання, що стоятиме перед господарями – це витримати темп гри, який запропонують їм суперники. Адже саме, функціональна підготовка буде найбільшою перевагою для гостей.

В четвер (05 вересня),  відбудуться півфінальні поєдинки.

Коментарі закриті.