Асоціація футзалу Сумщини

Шлях «Чемпіонів» – огляд та результати матчів третього туру

На цьому тижні визначилася вісімка кращих команд літнього чемпіонату Сумської області з футзалу. Третій тайм-Likarske, не повторив помилок Сумиобленерго, а СК Поліцейських Сумщини, залишилися єдиною командою, що досі не знала втрат очок. Про це та інше в огляді третього туру.

Група «А»

Чудову гру продемонстрували два лідери групи «А», Газмережі СФ та Lex VSK. Не зважаючи на вже вирішене завдання щодо виходу в наступний раунд, обидва колективи з усією відповідальністю підійшли до очного поєдинку. Після недовгої розкачки, суперники увімкнули швидкості та раз по раз загрожували воротам один одного. І якщо перший тайм залишився за мінімальної переваги Lex VSK. Наприкінці двадцяти п’яти хвилинки, Олександр Яценко, класно звільнився від опікуна та переграв голкіпера, то друга половина матчу, залишилася за такої ж переваги в один м’яч на користь «газовиків». І тут можна відмітити характер підопічних Андрія Бурдюга, котрим тричі впродовж зустрічі, доводилося відіграватися. В підсумку 3:3, і колективи, синхронно крокують далі.

Не менш цікавий поєдинок видали між собою і друга пара групи «А», Явір Краснопілля та ЕФК Олександрія. Підопічним Віталія Гученка, вдалося полоскотати нерви своїм опонентам. Господарі впевненіше почали та в середині тайму вистрілили одразу дуплетом, тим самим повівши у рахунку 2:0. Проте Краснопільці,  надто рано повірили, що справу зроблено за що і поплатилися. Олександр Сорока, ледь не самотужки розривав захист Краснопільців, та своїми активними діями, допоміг партнерам не лише зрівняти, а й повести у рахунку. Та у господарів, також знайшовся свій герой. Андрій Гончаренко, за заключні десять хвилин оформив хет-трик, та вирвав для колективу перемогу.

Газмережі – Lex VSK 3:3

/ Биков Я. 35, 50 хв.; Мигаль М. 46 хв. – Яценко О. 23 хв.; Окопний Р. 42 хв.; Голибін Р. 47 хв./

Явір Краснопілля – ЕФК Олександрія 5:4

/ Ковальов Б. 10 хв.; Жмуд Рус. 10 хв.; Гончаренко А. 43 хв, 45 (ДП), 50 хв. – Сорока О. 16.30,31,48 хв./

Група «В»

Від підсумкового результату матчу Третій тайм-Likarske-Елітбуд, залежало чи отримають теоритичні шанси на вихід у наступний раунд Сумиобленерго. Для цього «енергетикам» потрібно було сподіватися, що «будівельники», зуміють здобути перемогу над підопічними Віталія Паська. Проте, здолати такого досвідченого суперника, гостям виявилося не під силу. Гравці Третього тайму підійшли до гри з максимально прагматичним настроєм, де в першу чергу, команда була зосереджена не дозволити собі зайвих помилок поблизу власних воріт. Тож за такого малюнку не дивно, що в перші двадцять п’ять хвилин, голів ми не побачили. Інша справа друга частина матчу, адже фактично одразу, рахунок вдалося відкрити господарям. Цей гол їм дозволив почуватися більш безпечно. Проте «будівельникам», таки вдалося змусити нервувати лаву запасних Третього тайму. Ближче до завершення матчу, елітбудівці, знайшли шпарину у захисних редутах підопічних Віталія Паська, та встановили статус кво. Тож заключні хвилини поєдинку обіцяли бути цікавими. І хто знає як би все в підсумку завершилося, не склопотай Сергій Змієвський другий гірчичник у складі Елітбуду. Господарі, скористалися чисельною більшістю та забили вирішальний гол, який Олександр Сердюк, зрізав у власні ворота. В підсумку 2:1 на користь Третього тайму, котрі виграють групу «В».

«Енергетики», зуміли на останок грюкнути дверима, та здобули перемогу над Білопільською Соборною. Звісно, цей результат вже ніяк не впливав на розташування команд в групі, але все ж таки трохи покращив емоційний стан гравцям Сумиобленерго, котрі безсумновіно розраховували на більше.

Третій тайм-Likarske- Елітбуд 2:1

/ Супрун Д. 29 хв. – Лєсковский С. 42 хв. Сердюк О. 47 хв. (аг)/

*на 46 хв. Змієвський Сергій (Елітбуд) отримав червону картку, за повторне попередження.

Соборна Білопілля – Сумиобленерго 4:6

/Бехта Д. 6 хв.; Полубінський Б. 18 хв.; Глущенко П. 27 хв. – Скрипняк С. 3, 20 хв.; Клименко В. 11 хв.; Білоненко А. 13 хв. (аг), 19, 30 хв.; Смолінський О. 40 хв./

Група «С»

СК Поліцейських Сумщини, в черговий раз довів, що не спроста є одним із претендентів на нагороди у цьогорічному розіграші літнього чемпіонату. Підопічні Олександра Єлшанського, у другому таймі, дотисли супротив Натону, та залишилися єдиною командою, котра ще жодного разу не втрачала очки. Полісмени, другу групу поспіль завершують із стовідсотковим показником, і дуже впевнено  крокують до фінальної частини чемпіонату.

Справжні гойдалки влаштували один одному гравці Brocar-Star Peppers та CompService. «Перці», класно розпочали зустріч та до середини першого тайму вже вели у рахунку 2:0. Проте, «комп’ютерники», завдяки головній своїй атакувальній парі – Тюрін-Маценко, ще до перерви відновили паритет.  У Другій частині гри, колективи помінялися місцями. Тепер вже гості розпочали краще, і на хвилі ентузіазму, та сама пара гравців розвила перевагу до двох голів на користь CompService. Такий перебіг подій, робив «комп’ютерників», другою командою від квартету «С», і аби не нервувати, підопічним Олексія Тюріна, залишалося довести гру до логічного завершення. Проте як раз з цим завданням, гостям впоратися не вдалося. Peppers, класно розігрував штучну більшість, і тим самим перевернув все з ніг на голову. Господарі, спочатку відновили статус кво, а через миттєвість забили і переможний гол. В підсумку, Brocar, святкували вольову перемогу, яка на жаль для їх вболівальників так і не дозволила колективу посунути CompService. А згадуючи, їх матч з Натоном тижневої давнини, у «перців», все могло складатися куди більш позитивніше.

СК Поліцейських Сумщини – Натон 5:2

/Єлшанський О. 6 хв.; Сенченко Я. 17 хв.; Токаренко О. 28 хв.; Бугай А. 40, 47 хв. – Чернишов О. 15 хв.; Яценко А. 29 хв./

*на 37 хв. Соловйов Андрый (Натон) отримав пряму червону картку

Brocar-Star Peppers – CompService 5:4

/ Високос О. 6 хв.; Нікіфоров Д. 13 хв.; Кириленко В. 38 хв.; Шатьорний С. 40,41 хв. – Маценко І. 19,27 хв.; Тюрін О. 23, 36 хв./

*на 7 хв. Ігор Волков (CompService) отримав пряму червону картку за зрив очевидної можливості забити гол.

Група «D»

Северинівський Колос у своїй грі проти Балу, вирішив своє завдання мінімум – здобули перемогу. Турнірне становище, змушувало підопічних Андрія Чертка обов’язково набирати три очки, і вони прекрасно з цим впоралися. Гості, фактично весь час тримали суперників на відстані 2-3 голів, та довели поєдинок до логічного завершення.

Ну а вже на другий день, стала відома подальша доля северинівців, адже свій очний матч проводили конкуренти Колосу : Технологія-Агросвіт та Лебединські ковбаси. Звісно, не аби якої інтриги у підсумковий розподіл команд в групі додавав би нічийний результат, проте навряд чи так хотіли б ризикувати чинні чемпіони минулого літнього сезону. Тож саме «технологи», з перших хвилин забрали ініціативу до своїх ніг, та не відпускали її до фінального свистка, здобувши впевнену перемогу з рахунком 7:1. Завдяки цим трьом пунктам, підопічні Максима Мисловського виграли квартет «D», ну а другими розташувалися гравці з Колосу Северинівки.

Балу – Колос Северинівка 5:8

/Артеменко К. 11,19 хв.; Жалдак Р. 41 хв.; Мальованик К. 44 хв.; Кибенко Є. 49 хв. – Гранько 4 хв.; Пархоменко Б. 7, 38 хв.; Онопко А. 16, 31 хв.; Галета А. 36,50 хв.; Гончаров В. 24 хв./

Технологія-Агросвіт – Лебединські ковбаси 7:1

/Сорока К. 4 хв.; Прощенко Р. 7 хв.; Пустовойт І. 10, 29 хв.; Велієв А. 31 хв.; Расторгуєв А. 33, 46 хв. – Маковський В. 8 хв./

Коментарі закриті.