Асоціація футзалу Сумщини

Шлях “Переможців” – огляд та результати матчів першого туру

На цьому тижні, команди, що потрапили до шляху переможців, відіграли свої перші поєдинки в групах. Зірка, продовжує свою серію без перемог, а Нова пошта та  Фортуна підтверджують свій статус фаворитів. Про це та інше в огляді першого туру другого етапу літнього чемпіонату Сумської області з футзалу.

Група «А»

Не клеїться поки що в чемпіонаті у  «адвокатів». Знову невдалий початок матчу, фактично вирішив долю зустрічі. Вже до середини першого тайму, господарі, здобули гандикап у три м‘ячі та почували себе більш ніж захищено. Щоправда, Грищенко і Компанії таки вдалося ненадовго відродити інтригу, скоротивши гандикап на користь «прокурорів» до одного м’яча. Та надалі, підопічні Валерія Шепеля діяли бездоганно та, забивши ще тричі, святкували впевнену перемогу 6:2. В другій парі, Валедіанс та Підліснівський Колос, сильнішого так і не виявили. Доволі обережна гра з обох сторін. Як наслідок, команди обмінялися голами в різних таймах та поділили очки.

Прокуратура – Зірка 6:2

/ Огороднійчук Л. 3 хв.; 11 хв.; Мамаєв О. 10 хв.; Гончаренко А. 28 хв.; Шепель В. 37 хв.; Васянович М. 47 хв. – Грищенко Д. 20 хв.; Грабар В. 23 хв./

Валедіанс – Колос Підліснівка 1:1

/ Чкана Д. 39 хв. – Бирченко С. 15 хв./

Група «В»

Справжній трилер влаштували Хлібодар з Patriots. Команди в першому таймі обмінялися трьома голами у воротах одна одної. За таких обставин, стало зрозуміло, що перемогу здобуде той, кому вдасться відірватися хоча б на два м‘ячі, аби мати хоч якийсь гандикап. Так воно в підсумку і сталося. В другій частині гри, герой мамі у складі господарів – Мікшевський Сергій, до свого голу в першому таймі, додав ще два і тим самим здобув для своїх партнерів необхідну перевагу, якої вистачило, щоб здобути три очки.

Напруженою виявилася зустріч між FC Unity та Сумиобленерго-КПР. Обидва колективи, для подальшої боротьби, в очній дуелі, старалися зачепитися за результат. Тож матч пройшов можливо і не найзмістовніший, але точно тримав руку на пульсі до самого кінця для вболівальників обох команд. Господарі, краще починали кожен із таймів, двічі виходячи вперед у матчі, проте втримати перевагу, «єдним» не вистачило. КПРівці, в обох випадках, знаходили в собі сили відігратися. В підсумку закономірна нічия, котра дозволяє з оптимізмом дивитися у майбутні перспективи в групі.

Хлібодар – Patriots 5:4

/ Ісаєв Б. 7 хв.; Левченко Б. 13 хв.; Мікшевський С. 15, 28, 48 хв. – Резнік І. 9,17,49 хв.; Волченко Є. 10 хв./

*на 44 хв. Скороход Єгор (Хлібодар) отримав пряму червону картку.

FC Unity – Сумиобленерго-КПР 2:2

/ Гурінов Д. 10 хв.; Коломієць Є. 33 хв.; – Грошовик Ю. 14 хв.; Семененко Є. 45 хв./

Група «С»

Нова пошта, таки здолала опір ТРО Суми. Господарі, добре почали гру, та повели у рахунку 2:0. Проте, після цього чомусь зупинилися, та дозволили не лише скоротити, а відновити паритет у матчі. Лише після цього, «поштарі», знову увімкнулися та заграли більш зосереджено. І така манера не змусила довго чекати на результат. Впродовж восьми хвилин, гості, чотири рази вимушені були розпочинати з центру. В підсумку хороший початок від колективу Нова пошта, і тепер головне не повторити помилок попереднього етапу.

В другому поєдинку нас чекала інтригуючи розв’язка. Адже, питання переможця зависло у повітрі фактично до самого фінального свистка. Нарешті, Forza, нагадала себе колишню – зосереджену поблизу власних воріт, та терплячу поблизу чужих. Обмінявшись голами, команди досить довго не наважувалися взяти гру до своїх рук, та спробувати вирвати перемогу. Скоріше це було обопільне вичікування в кого здадуть нерви. І нажаль для вболівальників Peroff, першими нерви  дали збій саме у господарів. За десять хвилин до кінця матчу, гості почали ловити на помилках своїх опонентів, та виконали стрімкий ривок відірвавшись від суперників на чотири голи, які в підсумку відіграти вже не було ні часу ні сил.   

Нова пошта – ТРО Суми 6:2

/ Таранченко В. 13 хв.; 45 хв.; 46 хв.; Жбанов А. 38 хв.; Когулько В. 44 хв. – Змисля А. 8 хв. (аг), 18 хв.; Дряпік В. 34 хв./

Peroff – Forza 1:5

/Докашенко І. 27 хв..; Нестеров Д. 44 хв. (аг) – Пуха Є. 15 хв. 40 хв.; Скоробагатько О. 48 хв.; Шинкаренко І. 49 хв./

Група «

В квартеті D, все пройшло без сюрпризів. Не зважаючи на значний супротив з боку Red Falcons, все ж таки більший досвід суперника гри разом дався в знаки.  Фортуна, в стартові хвилини ошелешила «соколів» своєю зарядженістю та безжальністю, та до середини тайму вже мала перевагу у три голи, які в підсумку і не дозволили гостям зазіхнути бодай на нічию.

Другий матч видався куди більш напружений  для фаворита протистояння. Проте, як і анонсувалося, все ж таки досвід виявився визначним фактором у здобутті результату. У потрібний момент, гравці СП-Паритет увімкнулися та дотиснули молодь Грифонів, тим самим здбувши важливі три пункти.

Фортуна – Red Falcons 4:3

/Зякун А. 2 хв.; 13 хв.; Тітарєв О. 5 хв.; Матвієнко М. 30 хв. – Ісмаїлов Р. 19 хв.; Кононович В. 29 хв.; Волошко С. 31 хв./

*На 50 хв. Лаврусь Владислав (Фортуна), не реалізував дабл-пенальті

СП-Паритет – Грифони 5:3

/Мурашкін Д. 14 хв.; Руденко С. 27 хв.; Тетявкін Р. 28 хв.; 50 хв.; Манько В. 32 хв. –Шатило С. 5 хв.; Мороз В. 24 хв.; Черненко О. 42 хв./

Коментарі закриті.