Асоціація футзалу Сумщини

Анонс перенесених матчів Вищої ліги Чемпіонату Сумської області

Анонс перенесених матчів Вищої ліги Чемпіонату Сумської області.

В неділю, 19 лютого, відбудуться перенесені матчі Вищої ліги, в 11:00 зіграє “Сумиобленерго” – “Lex VSK”, а відразу після них Громада “Попівська сільська рада” зустрінеться з “Явіром”. Звертаємо увагу, що матчі пройдуть у спортзалі інституту фізкультури.

Неділя / 19 лютого / спортзал СДПУ

11:00 “Сумиобленерго” – “Lex VSK”

В перенесеній грі десятого туру зустрінуться аутсайдери турнірної таблиці. Обидва колектива мають в своєму доробку по сім залікових пунктів, і до найближчого до них “КомпСервіса” чотири бала. Наразі вони являються єдиними хто не знає смаку перемог в 2023 році. Та якщо в «Lex VSK» взагалі все сумно, чотири гри — чотири поразки, то «Сумиобленерго» було дуже близьким до перемоги, спочатку поступились «Технології-Агросвіт» в один м’яч, а потім три гри зіграли в нічию, при чому в двох матчах вели в рахунку і втратили перемоги на останніх хвилинах. Ну явно вже заслуговує команда Євгена Хабовця на перемогу. Чому б її не спробувати здобути саме зараз, над «Лексом», який цього сезону грає без своїх лідерів в досить обмеженому складі, а в суботу у них ще й гра з Токарями, яка забере чимало сил. Натомість “енергетики” в останніх матчах проблем з комплектацією не мають – дві бойові четвірки і голкіпер. В суботу в кубковій грі зіграють з друголіговим “Bingo-Peroff” де проблем виникнути не повинно. Тож спрогнозуємо, що більш свіже “Сумиобленерго” візьме гру під контроль і здобуде нарешті бажану перемогу.

Прогноз на гру 3:1

12:00  Громада “Попівська сільська рада” – “Явір” Краснопілля

Ця гра повинна була відбутися ще в першому турі, але зараз вона виглядає ще більш цікавою. Вже приблизно знаємо чого очікувати від команд. Тим паче зустрічалися вони дві неділі назад, тоді “Явіру” вдалося забити першому і виграти 5:1. Та нехай не вводить вас в оману рахунок, колектив із Попівки виглядав досить непогано в тому матчі, й забий вони першими гра могла б закінчитися по іншому. Після того матчу обидві команди здобули перемоги в наступному турі. “Явір” мінімально здолав “Сумигаз”, що дозволило їм вийти на третю сходинку турнірної таблиці, і з хорошим шансом піднятися ще вище на сходинку за рахунок перемоги як раз в цій грі. Натомість “Попівка” реваншувалась в дуелі з “Третім таймом”, перемігши їх 2:0, таким чином обидві команди зіграли попередні матчі на нуль, тож для воротарів є хороший стимул продовжувати свої серії. Також варто відмітити суботню гру “Явіра”, з тим таки “Третім таймом” і чи вистачить в них сил зіграти два дні підряд на високому рівні.

Прогноз на гру 2:2

Коментарі закриті.