Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів тринадцятого туру Першої ліги Чемпіонату Сумської області

Наближається один із інтригуючих за ліком тур в Першій лізі з футзалу. Цікаво для кого саме із колективів число тринадцять стане не щасливим. А можливо навпаки, хтось доведе, що це всього лиш кількість зіграних матчів і не більше. У будь-якому випадку друге коло наближається до свого екватору, а від того стає все спекотніше спостерігати за подіями на вершині турнірної таблиці. Традиційно в суботу нас очікує п’ять поєдинків, тож до Вашої уваги анонс майбутніх протистоянь в тринадцятому турі Першої ліги з футзалу.

ДФК Динамо Білопілля – Likarske

Другий тур поспіль білопільчанам доведеться грати проти ще одного із лідерів чемпіонату Likarske. Гадаємо, що після результату минулого туру гостям варто більш серйозно поставитися до суперника а ніж це зробили гравці Грануму. Молодь у ДФК Динамо хороша та вміє створити проблеми, тож якщо дати їм розгулятися можна серйозно за це поплатитися. Особливо в цьому плані не зайвим буде слідкувати за лідером атаки господарів Бехтою Дмитром, який чотири рази залишав автограф минулого туру. Підопічні Віталія Паська продемонстрували чудову гру проти Спартака, і ще в першому таймі вирішили глобальні питання щодо переможця тієї зустрічі. Тож головним завданням буде не розгубити той самий запал і з таким же настроєм та відповідальністю підійти до цього матчу. Адже будь-яка втрата очок це ризик не лише дати відірватися від себе Brocar-Star Peppers, а й поступитися місцем дихаючим у спину Грануму та Динамо. Тому якщо мінімізувати розслабленість колективу Likarske цілком до снаги забрати максимум очок з даного поєдинку. Білопільчанам же потрібно буде знову продемонструвати той самий характер битися до кінця. Побачимо як буде цього разу, адже після таких виснажливих матчів за часту бувають провальні.

Наш прогноз – 2:4

Гранум – Динамо

Без сумніву центральний матч туру відбудеться між Гранумом та Динамо. Обидві команди продовжують вести боротьбу за нагороди в лізі, і перемога в очному поєдинку допоможе не випасти з цієї самої боротьби. Гранум зовсім невдало відіграв минулий поєдинок у захисті, тому думається нам, що першочерговим завданням для підопічних Доценка буде саме налагодження гри позаду. Тим паче, що Динамівцям вистачить майстерності забити, якщо дозволити їм легко давати пробивати по воротам. Гості можливо провели не найвпевненішу зустріч проти Натона, проте перемога повинна стати для колективу чудовим імпульсом для розвитку успіху. Хочеться вірити, що команда досі голодна до титулів і з усіх сил буде намагатися відіграти той гандикап у суперників, який вони ж самі їм і віддали. Перший очний поєдинок пройшов під диктовку Динамівців, однією з головниї чеснот досвідчених гравців є вміння витискати максимум у ситуаціях коли суперник починає трохи нервувати. Тому в цьому випадку багато чого залежить від початку матчу, якщо господарі не припустяться помилок, то можна розраховувати на реванш. За іншого ж розкладу, гості матимуть вагому перевагу.

З нетерпінням очікуємо на поєдинок, двох гідних один одному суперників.

Наш прогноз – 4:3

Натон – ЗіКоНі

Постольчани по трохи починають просідати не витримуючи конкуренції. Давненько колектив Підлужного не отримував перемогу, тому гадаємо прикладе максимум зусиль, щоб виправити ситуацію. Команда провела дуже не поганий поєдинок проти Динамівців тримаючи у напрузі кінечний результат до самого свистка. Проте всі ми знаємо, що на жаль за хорошу гру очок не дають і щоб не відставати від конкурентів в обличчі студентів політеха та білопільчан необхідно постаратися здобути три пункти у майбутній зустрічі. ЗіКоНі, після провального першого тайму у матчі з Peppers, зуміли пере налаштуватися, ледь не створивши сенсацію у другій частині гри. І лише справжні чоловічі якості не дозволили команді скористатися нагодою, що випала наприкінці.  Останніми іграми у гостей простежується тенденція, коли колектив додає у другому таймі, тож для господарів не зайвим буде раціонально використати свої сили на весь відрізок матчу. Якщо гравцям Натону вистачить енергії на активний пресинг як у поєдинку з Динамо, то шанси на перемогу у команди дуже високі.

Наш прогноз – 3:1

Brocar-Star Peppers – Forza

Peppers залишився лідером після минулого матчу, хоча примудрився створити собі не мало проблем там де їх здавалося б бути не повинно. От і цього разу підопічні Валерія Карацюби зустрічатимуться проти ще одного колективу з низу турнірної таблиці Forza.  Хочеться вірити, що «перці» вирішивши свою проблему з початком гри,не знайшли нову – з завершенням поєдинку. Адже вдруге такий фокус може не пройти. Forza показала досить змістовний футзал проти СумДУ і цілком справедливо заробила свій бал, хоча будь колектив трохи вдалішим можна було б розраховувати на всі три. Команді не вистачає так званого вогнику попереду, і якщо додати до самовіддачи трохи авантюризму в атаці, то з цього може щось вийти. Brocar бачиться беззаперечним фаворитом, який на папері сто відсотків повинен перемагати. Проте, якщо гостям вдасться втриматися у грі в дебюті поєдинку то цікаво буде побачити чи була невиразна гра «перців»  у другому таймі з ЗіКоНі випадковістю.

Наш прогноз – 2:0

СумДУ – Спартак

Як би студенти були більш холоднокровні в реалізації своїх моментів проти аутсайдерів, то даний поєдинок можна було розцінювати як можливість мріяти про бронзу. Проте дві нічиї поспіль не дозволили команді підтягнутися до групи лідерів. Студенти мають енергію, але не вистачає якості, особливо коли говоримо про завершальну стадію атак, часто проблемою молодого колективу є не зовсім раціональне використання сил. Чим і користуються більш досвідчені суперники. Якщо політехівцям вдасться бути безжальним попереду, то впевнені результати покращаться. Спартаківці провели не найкращий свій поєдинок проти Likarske, але досі залишаються претендентами на нагороди. Тому звісно перемога в даному поєдинку, буде як ніколи доречною. Гості мають ту ж саму проблему, що і господарі. Маючи в складі не мало молодих гравці, інколи не вистачає холоднокровності та прийняття більш вивержених рішень. Тому величезною перевагою для підопічних Білоконя є наявність їх багаторічного лідера Андрія Неліна. Андрій не лише вдало веде гру своєї команди а і уміло допомагає юним виконавцям робити результат. Саме тому більшість голів колективу є при безпосередньому втручанні лідера Спартака. Якщо партнери по команді допоможуть то саме наявність такого досвідченого гравця на майданчику може стати вирішальною у зустрічі.

Наш прогноз – 2:4

Питання туру:

  1. Кому з пари Натон – ЗіКоНі вдасться здобути першу перемогу у новому році?
  2. Чи вистачить часу підопічним Олександра Доценка, щоб виправити помилки в обороні?
  3. Чи не спіткнеться лідер турнірної таблиці у матчі проти аутсайдера?

Відповіді на ці та інші питання ми дізнаємось у тринадцятому турі Першої ліги з футзалу.

Коментарі закриті.