Асоціація футзалу Сумщини

Підсумки ігрового дня у Першій лізі Зимового чемпіонату АФС

Як ми повідомляли в анонсі, в цю суботу було зіграно дві гри 11-го та одну перенесену зустріч 17-го туру.

Першою грою була центральна зустріч між лідером турнірних перегонів командою Likarske та міцним середняком командою Гранум. З перших хвилин команди підняли градус напруги та почали задавати шалений темп.  Команди почергово створювали небезпечні моменти у воріт суперника. Так у першому таймі фортуна посміхнулася гравцям Likarskogo. Влучним більярдним ударом відзначився Глянько. А вже після перерви гравці Грануму почали потроху перебирати ініціативу на себе, і протягом 2х хвилин не тільки зрівняли рахунок але вийшли уперед. Але все ж в одній із контратак Лікарське зрівняло рахунок. Вирвати перемогу могли гравці Грануму, але переграти голкіпера при 10-ти метровому не вдалося.

Гранум – LIKARSKE 2:2 (1:0).

Голи: Бокач А. (35), Якименко Р.(37) – Глянько О. (22), Рудняк Я. (43).

Попередження: Сланченко(Lik).

На 50-ій хвилині Руслан Якименко (Гранум) не реалізував дабл-пенальті.

Реванш відбувся. Саме так можна охарактеризувати перенесений поєдинок 17-го туру. Адже у першому колі в урізаному складі, без замін тріумфували гравці Спартака. А цього разу лебединці підійшли до гри більш сконцентрованими, що і вилилось у підсумковий результат. Хоча Спартак доволі міцно тримався половину тайму. Лише на 10й хвилині Автомобіліст підібрав ключі до воріт підопічних Бєлоконя. Не останнім чином вплинула на гру команди Спартак відсутність багаторічного лідера колективу Андрія Неліна. Молодь хоч і обкатується, але ще не може дати гідну заміну старожилам. Так перший тайм закінчився з рахунком 4:0, а після переееви Спартаківці спромоглись на гол престижу, пропустивши ще тричі.

Автомобіліст – Спартак 7:1 (4:0).

Голи: Калюжний Д.(10,32), Свістюла Є. (13,43), Ніколаєнко А. (16), Яковенко С. (25), Філь М. (29) – Гранько В. (34).

Не дивлячись на перемогу у минулому турі команда Суми-Псел знову програє з різницею в один м`яч. На цей раз їх кривдником стала команда Лідер. Початок гри команди проведи в більш-менш рівній боротьбі. Першими вдалося відзначитись команді Лідер. Але не пройшло і двох хвилин, як статус-кво був вирівняний. Но все ж під завісу першої половини гри Лідер, підтверджуючи назву, забиває гол «у роздягальню». А ось у другій половині команди забили по два м`ячі. Але Суми-Псел забив другий гол з пенальті. Так Сергій Руденко намагався врятувати ворота ціною прямого вилучення. Але відсутністю одного з лідерів команди суперника Псел не зумів скористатись.

Лідер – Суми-Псел 4:3 (2:1).

Голи: : Батайнех К. (12), Трофименко В. (25, 34), Руденко С. (30) – Пархоменко Б.(14, 45 пен.), Протопопов М. (28).

Попередження: Руденко, Рибальченко – Соловйов, Мединський, Пархоменко.

Вилучення: Руденко (Лід).

Коментарі закриті.