Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС. Анонс суботніх матчів Skill Вищої ліги

Вже завтра, 29 січня, у спортивному комплексі СДПУ ім. А.С.Макаренка відбудеться одинадцятий тур Skill Вищої ліги. Знову ж таки, він виявиться неповним через перенесені матчі між командами «Явір» – «Lex-VSK» та «Forza» – «Сумихімпром-СДПУ». Тож хоч цей тур і буде останнім, але кінцева картина з розподілу підсумкових місць буде невідома, адже ще не зіграними залишаться п’ять перенесених матчів.

29 січня 2022 року /субота / Спорткомплекс ІФК СДПУ
13:00 «Україна» (Токарі) – «Сервіс Люкс»
Розпочнеться ігровий день Skill Вищої ліги о тринадцятій годині грою між «Україною» (Токарі) та «Сервіс Люксом». З останніми уже все зрозуміло, вони втратили шанси на попадання до Суперліги і будуть намагатися взяти очки, щоб краще почуватися в своїй п’ятірці після розподілу команд на ліги. А команда з Токарів, хоч і перебуває на дев’ятій сходинці турнірної таблиці, але перспектива з потраплянням до топ-6 ще є. У команди вісім залікових пунктів і дві не зіграні гри. До «CompService», який йде шостим і має в запасі лише одну гру, всього на всього 3 пункти. Тож в цій грі «Токарі» мають сто відсотків перемагати для збереження можливості виходу далі, і до перенесеної гри з «Lex-VSK» підійти з повним розумінням того, який результат потрібен команді.

15:00 “Громада «Попівська сільська рада» – «Сумиобленерго»
О п’ятнадцятій годині на майданчику СДПУ нас очікує дуже цікава гра. Ще буквально тиждень тому, ми б писали про те, що важко буде розраховувати «Сумиобленерго» на позитивний результат гри. Але в матчі з «Явіром» у минулому турі команда продемонструвала своє бажання боротися за Суперлігу, в тому анонсі ми говорили, що незрозуміло, за рахунок чого команда може здобути перемогу, а вона взяла й підсилилася колишнім гравцем АФФК «Суми» Дмитром Ігумновим, який, таке враження, надихнув команду на нові подвиги і допоміг їй обіграти ще нещодавнього фаворита в боротьбі за третю сходинку чемпіонату – команду «Явір». Тож не виключено, що і в цьому матчі команда зможе здолати ще одного фаворита змагань -“Громаду «Попівську сільську раду», яка зігравши у попередньому турі внічию з «Сумихімпром-СДПУ», втратила можливість приєднатися до «Lex-VSK» і ділити з ними другу сходинку. Зараз у випадку перемоги і через те, що у «Лекса» перенесена гра, вони можуть взагалі вийти на чисту другу позицію, тож з мотивацією у команд точно все в порядку. В минулому сезоні команди зіграли три гри, у всіх матчах перемогу святкувала “Громада «Попівська сільська рада».

16:00 «BROCAR STAR PEPPERS» – «CompService»
Останньою грою в суботньому циклі матчів Skill Вищої ліги стане центральне протистояння цього дня. Команди перебувають на восьмій та на шостій сходинці відповідно, і мають одинадцять та десять залікових пунктів, але в «PEPPERS» є гра в запасі з «Сервіс Люксом» тож теоретично їх може навіть влаштувати нічия в цій зустрічі, з огляду, звісно, якщо вдасться перемогти потім «перевізників». А ось «КомпСервіс» ні на що, окрім перемоги, розраховувати не може, і команда вже була в такому становищі у минулому сезоні, де теж в останньому турі грали проти «PEPPERS», і тоді підопічним Олексія Тюріна вдалося витиснути максимум і вийти до Суперліги. Зараз у випадку перемоги, відсотків на 85 вони її собі також забезпечать. Важливим в цій зустрічі буде, в яких складах підійдуть до протистояння команди, адже не завжди їм вдається зібрати максимально-бойовий. Але вже зараз відомо, що «комп’ютерники» будуть без свого лідера в цьому сезоні Олексія Пархоменка, який перейшов до команди АФФК «Суми».

Коментарі закриті.