Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС. Анонс матчів сьомого туру Skill Вищої ліги

Вже цієї суботи відбудеться сьомий тур Skill Вищої ліги. На жаль центральна гра туру між командами «Явір» – Громада «Попівська сільська рада перенесена на невизначений термін, але і без неї буде на що подивитися.

25 грудня 2021 року /субота / Спорткомплекс ІФК СДПУ

09:30 «CompService» – «Lex VSK»

Розпочнеться сьомий тур грою лідера чемпіонату «Lex VSK» проти «КомпСервіса».  Команда Валерія Шепеля, яка набрала дуже хороший хід, спробує продовжити свою переможну серію. Та чи зможуть вони зробити це проти «CompService»,  який давно вже нас привчив, що може відібрати очки у фаворитів чемпіонату. Підопічні Олексія Тюріна в таких іграх ніби розслабляються та грають в своє задоволення, і результат приходе сам по собі. Чи може в цьому матчі бути якась недооцінка – сто відсотків ні. «Лекс» цього сезону радує своєї зібраністю і сконцентрованістю з будь-яким суперником, а проти «КомпСервіса», який минулого чемпіонату зіграв з ними нічию, тим паче.

10:30 «Технологія-Агросвіт» – «Сумиобленерго»

«Сумиобленерго» який доволі непогано розпочав чемпіонат, поразкою в минулому турі проти «КомпСервіса» дуже ускладнив собі життя. А в грі з «Технологією-Агросвіт» на позитивний результат буде розраховувати ще важче. Номінальні господарі не мають права помилятися в таких іграх. Тим паче посеред тижня «Технологія-Агросвіт» зіграла в Різдвяному турнірі пам’яті Володимира Танькова, який вона виграла. Тож з настроєм у них все точно в порядку!

11:30 «BROCARSTAR PEPPERS» – «Сумихімпром-СДПУ»

А ось в цьому протистоянні фаворита виділити досить складно. Команди поки що здаються міцними середняками Вищої ліги, і чи вийдуть до Суперліги зовсім не зрозуміло. В турнірній таблиці команди мають ідентичний показник, по 5 залікових пунктів, але у «Хімпрома» краща різниця забитих-пропущених.  Переможець в цій грі точно повисить для себе шанси, і ускладнить їх для свого опонента. В минулому сезоні команди зустрічалися одного разу, розписавши нічию 1:1, тож приблизно такий результат виглядає найбільш ймовірним і в цій грі.

12:30 «Україна» (Токарі) – «Forza»

Ну а закриє серію суботніх матчів, протистояння аутсайдерів Skill Вищої ліги. Команди замикають турнірну таблицю, і залишились єдиними хто ще не перемагав в цьому сезоні. Але в минулому турі приблизно в такому статусі була гра «BROCAR-STAR PEPPERS» – «Forza», і тоді «Брокар» з легкістю отримав три бали. Не виключено, що «Україна» зробить те саме, та нарешті відчує смак перемог. А з огляду на суперників, які залишаться у Токарів, то вони ще мають всі шанси вийти до Суперліги, але спочатку потрібно обіграти «Форзу».

Коментарі закриті.