Асоціація футзалу Сумщини

Перша ліга. Анонс матчів 3-го туру

В суботу, 27 листопада, Перша ліга Зимового чемпіонату АФС повертається «на свою територію» в зал спортивного комплексу Сумського державного педагогічного університету.

10:00. LikarskeСпартак. Відкривають ігровий день команди, рівень гри яких визначає трансферна кампанія. Якщо команда Лікарського провела значне підсилення, то Спартак, як ми вже зазначали, проходить процес омолодження. В минулому турі, футболісти Лікарського без значних проблем обіграли Гранум, що дозволяє їм ділити першу сходинку з Лідером. Натомість Спартак зазнав поразки від СумДУ, але маючи найкращий показник різниці забитих і пропущених дозволяє розміститись вище всіх колективів з показником 0 очок.  

Прогноз: 5:2

11:00. ГранумЛідер.  Досить цікаве протистояння між Гранумом та Лідером тим, що кілька років поспіль автор пента-тріку минулого туру Андрій Змисля виступав саме за Гранум.  Наразі Лідер ділить першу сходинку разом з Лікарським, а за додатковими показниками «помаранчево-чорні» мають кращу позицію. А для Грануму справжній іспит фаворитами, адже підопічні Даценка у минулому турі зазнали поразки саме від Лікарського.

Прогноз 4:2

12:00. Автомобіліст – СумДУ.  Зустріч між Автомобілістом та СумДУ мабуть є самою непередбачуваною, адже знаючи потенціал лебединців, вони грають явно не свій максимум. Не останньою причиною є зміна складу, прихід нових виконавців. Натомість СумДУ за який виступає молодь, яка переважно ще не заявила про себе, може видати як чудову гру (зі Спартаком), так і провальну (з Елітбудом) .

Прогноз 3:3.

13:00. Динамо – Елітбуд. Ну і вишенькою на торті буде центральна зустріч туру між командами, які продукують  комбінаційний футзал. В обох колективах чимало досвідчених виконавців, гравших свого часу на досить високому рівні, тому спостерігати за їх грою – одна насолода. Наразі, команди розмістились на 3 та 4 місцях, але на відміну від Лікарського та Лідера, у наших героїв по одній грі у запасі.

Прогноз 3:2.

Суми-Псел – вихідний.

Коментарі закриті.