Асоціація футзалу Сумщини

Зимовий чемпіонат АФС. Актуальні новини

Напередодні новорічних свят доводимо до відома гравців, тренерів та представників команд-учасниць зимового чемпіонату Асоціації футзалу Сумщини важливі актуальні новини, на які варто звернути увагу.

  1. Зимовий чемпіонат АФС у Skill Вищій лізі, Першій та Другій лігах, а також чемпіонат міста серед дитячо-юнацьких команд, поновляться за тиждень – 8-9 січня 2022 року. 1-2 січня матчі проводитися не будуть.
  2. Вже від сьогодні розпочинається так званий трансферний період, який триватиме саме до наступних турів чемпіонату (8 січня 2022 року). За цей час команди можуть здійснити дозаявку/відзаявку гравців у встановленому порядку. Як завжди, з цих питань потрібно звертатися до Анатолія Павловича Куренскова, +38 (050) 683-09-66. Листи та заявкові документи прохання надсилати на нашу електронну пошту: futsal.sumy@gmail.com.
  3. До 8 січня відбудеться засідання Контрольно-дисциплінарного комітету АФС, на якому буде розглянуто інциденти, які мали місце під час проведення матчів зимового чемпіонату АФС минулого тижня. Рішення щодо тривалості дискваліфікацій по кожному учаснику цих інцидентів буде додатково опубліковано на офіційному сайті Асоціації футзалу Сумщини.   

Коментарі закриті.